Hjälp mig!

Jag vet faktiskt att det bästa sättet att kamma hem idéer och inspiration är genom att fråga er läsare. Ni kommer med så himlans bra tips och förslag om saker och ting, så jag tänker fråga er om detta: Om två veckor hade jag tänkt fira min födelsedag (även om jagh faktiskt fyllde i juni) med att bjuda hit dryga trettio människor på lite tjejmyskväll. Min tanke var att ha antingen 80-talstema eller ROCK-tema cause I'm a big fan of the music. Jag har funderat in och ut. Men icke sa nicke, jag kommer ingen vart med mitt grubblande. Dessutom har jag precis fått veta att en av tjejorna ska ha 80-talfest nu i veckan och en stor del av människorna ska dit. Jävla oflyt! :P

Så, har ni några roliga teman att tipsa om? :)


Kommentarer
Postat av: Amanda

http://www.gratismakeup.se/Register.asp?r=673 Helt gratis smink! Bli medlem, så får du presentkort på Kicks, lätt som en plätt och det funkar! :)



Är lite dålig på det där med teman :P haha

2008-08-22 @ 18:46:39
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Jennie

rock-tema är ju helt sjukt kul ;D sen beror de ju på va ni är för gääng :P du kan ju ha som tema att alla måste ha något gult (eller en annan färg) på sig. Eller "barbietema" hade en polare till mig förra året :P lite roligt (allt ska vara överdrivet rosa)





svar; åh fan va söt du e :) tack så mycket!

2008-08-22 @ 19:11:09
URL: http://hallon8.blogg.se/
Postat av: SOFIE

ROCK!

2008-08-22 @ 20:03:58
URL: http://wernerson.blogg.se/
Postat av: Knutte

Hehe nej jag brukar också ha det ganska stökigt faktiskt, fattar inte heller hur det kan bli så :P

2008-08-22 @ 22:48:18
URL: http://knutte.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0