Partyhattarna på!

Först grattis till världens bästa Sofie som fyller år idag, hon var här igår och rocka järnet. Jag önskar dig världens bästa dag, min prinsessa! :D



Bara för att hon är så jävla bra!

Thanks God it's friday!

Okej, nu ska jag ösa ur mig allt brinnande jag går och bär på! Fredag innebär helg i världens största portion, helg gör mig lycklig. Fredagar gör mig lycklig! Imorgon och på söndag ska jag jobba, jag älskar mitt jobb så wiiiihu! Julkalendern börjar på måndag, ingen aning om vad som kommer i år -men vem blir inte glad av själva tanken på att det börjar? Sofie fyller stort på SÖNDAG, vilket innebär att min kvinna blir stooor! Jag planerar att träffa en egen Edward Cullen i USA och bli vampyrbrud eller liknande, alltid kul att testa på något nytt! Idag bär jag min favorit tisha. Jimmy eat world och jag är bästa vänner på mornar och kvällar! Jag tycker alla borde ha mornar-och kvällsbästisar! Om fyra timmar är det skola, bara en lektion jag älskar svenska. Jo, nu när jag tänker efter så är det ganska kul, så svar ja jag älskar svenska! Efter skolan ska jag träffa IDA för vår månadsfika... som denna månad är en sisådär två veckor sen. Vad gör väl det? Vi ska hur som helst träffas och babbla om hur det gick med de senaste mål/önskningar/längtansfulla förhoppningar vi hade förra månaden. Och snart är det söndag! :)

Min klass är bäst.
Mina vänner är bäst.
Min familj är bäst.
Jag är bäst!

Ja, jag älskar fredag helt enkelt.
Puss.


...
nananana

All I want for christmas.

Goooooooood kväll alla glada - och ni som inte är glada, se till och bli det! Imorgon är det fredag, världens bästa dag. Kan det bli bättre kanske?! Nej, jag tänkte väl det. Stressen ligger sådär riktigt nära mina tankar och bara väntar på att få uppmärksamhet, så mycket finns att göras när det kommer till skolan. Och svar ja, stress kan vara en bra motivation, men svar nej att förbli vän med herr Stress bådar aldrig gott. Naturkunskapsuppdraget, geografiuppdraget, engelska projektsteget, matteprovet, spanska projektsteget, naturkunskapsprovet... Ska vi försöka lämna skolan ute ur detta inlägg och fokusera på det som herr stress inte har påpekat existera? Okej, låt gå! Min "poäng" var hur som helst att ge i er insikt i vad vi förväntas göra till jul. Jag är en person som bara kör på, WW is my name, tills det tar slut. Men, efter att börjat inse att det inte riktigt fungerar så har jag bytt strategi. Från och med nu är det 1. Pricka av att-göra-listan 2. umgås med alla galningar som förgyller mitt liv. Jag antar att jag blev påverkad av hur S & E la fram sin teori om hur jag försöker göra så mycket som möjligt på minsta tillgängliga tid. Här krävs helt enkelt prioritering! Nästa vecka jobbas det onsdag, torsdag, fredag, lördag och söndag. Och dagarna därförinnan ska jag plugga.

Idag kom min tredje lön in på kontot, inte helt fel. Men, jag har en bekännelse... Senast igår pratade jag om hur jag planerade en Thailands-resa i mars-april och hur jag skulle spara denna månads lön. På väg till bussen gick jag förbi stan och tänkte, what a heck, skadar ju inte att checka läget. Ibland, men bara ibland, har jag fel. Jag kom ut med en klänning, två par leggings, en tröja och en kjol.  Jag vet, aningen dubbelmoral mot min plånbok. Men misströsta inte, jag ska spara resten. Eller ja, en stor del av det i alla fall. En stor del av det som är kvar när jag har lagt undan pengar till USA.  Mitt liv rullar (och har alltid rullat) på "Lev-livet-medans-du-lever-det"-spåret, så varför inte demonstrera det högt och tydligt?!

Och ja, just det, igår gick jag på en a-brunn och vad händer idag? Mitt abonnemang slutar fungera och jag får inte igång kunskapsporten hemma så att jag kan plugga. Är det inte helt kalasbra? Haha, inte för att jag på något sätt är skrockfull men att gå på a-brunn eller lägga nycklarna på bordet är dödsdömt! Så, det bästa jag kan göra nu är att ta ett lååångt varmt bad,  lyssna på Jimmy eat world och sedan lära mig läxan att bara välja k-brunnar.

Snart är det juuuuuuuuuuul, och detta ska bli den bästa någonsin!!! Dock är min önskelista tom, jag har redan allt, eller ja, förutom två fröjor från Gant och en laptop så har jag allt. Vilket innebär att ni som läser detta och planerar att köpa något till mig: köper ni inte något av det föregående förstår jag er, jag vill faktiskt bara ha en kram. Jag älskar kramar så ge mig ett par så har ni gjort min jul! ♥
 


...
i am what they call happy.


Om jag kunde drömma.

Åh, underbara, underbara, superunderbara film! Vidare analysering kanske resulterar i att filmen var simpel, överdriven och overkligt tramsig, jag skiter fullständigt i att vidareanalysera. Jag är stormförälskad i filmen om en tjej som förälskar sig i en vampyr. Och trots det att jag inte stortjöt när alla andra i biosalongen gjorde det, bara för att jag satt och hela tiden tänkte på hur han istället för att kyssa henne kunde äta upp henne (dålig humor, jag vet!) så älskade jag filmen så otroligt mycket! Japp, jag ska banne mig se den igen! Plus att jag är världens största filmromantiker... jag är världens största romantiker överhuvudtaget, när jag väl hittar någon jag tycker om- annars gäller riktigt tjejiga snyftfilmer! :)

Och nu är jag officiellt i väntan på värdfamilj, klockan nio imorgonbitti är alla papper klara och ifyllda! Yeay, kan inte bärga att få se vad det är för några galningar som jag ska bo hos. Men nej vet ni vad, nu ska jag sova för jag måste börja prioritera min sömn... det har Simone sagt (och inte vågar vi säga emot henne inte! ) ;D

Puss


ABCDEFG... you know the rest.

Bara två (en?) dagar kvar till fredaaaag! Och såå mycket ska hinnas med. Imorgonbitti ska alla USA-ansöknings-papper vara inne, så ikväll blir det sista rycket med det. Längtar så himlans mycket efter att få värdfamiljen, se vilka galningar jag ska leva med i ett år.

Fika med Alex på Fräcka stod på schemat idag, riktigt trevligt! Och nu sitter jag, än en gång, på Sofies fina barstol och knapprar på hennes tangenter. Om dryga timman börjar vår bio, Twilight! :D Och förresten, jag tänkter åka till Thailand i mars... ja, alltså jag bara ska dit helt enkelt! Så, nu söker jag helt enkelt en resbuddy! För jag SKA ha värme inom en snar framtid! Så, först till kvarn helt enkelt!!!

Nu ska jag hoppa på Sofie för vi ska ner till stan,


Och självklart bjuds det på lite mördarbilder från sommaren -07.
Pöss

Wrap around, take a hold of my heart.

Och så var två av veckans prov avklarade, spanska och svenska bockas av på listan. Imorgon återstår veckans sista -och största- i Nk B. Så efter att ha tagit i princip hela dagen till att plugga så är mitt huvud fyllt till brädden med info. om neuroner, lipider, blödarsjuka och immunförsvarets allra minsta beståndsdelar. Blablabla. Men, om bara ett par timmar är det klappat och klart! Förövrigt så innehåller morgondagen bara ytterliggare en lektion efter provet vilket inte är så tokigt. Därefter en efterlängtad fika med Alex.

Nu väntas ett samtal från fröken Wernerson om morgondagens bioplaner. Twinlight var önskad och jag är så sjukt sugen på att se den! Därefter ska jag läsa vidare om GI-metoder som jag tror kommer vara en stark mvg-kandidat. Blablabla igen, bort med all naturkunskap. Sen ska jag sooova!

Puss

Did you give the world some love today, hey babe?

Det är snart jul. Jag vill att det snart ska vara jul. Eller vill jag det? På sätt och vis ja, för fasan. Men samtidigt är den mysigaste tiden att vänta in doppardagen? Men det innebär så mycket. I lördags sa min älsklingsClara "Louise, ska du verkligen åka bort?" och när jag nickade så kröp hon närmare och viskade i mitt öra "åh, vad jag kommer sakna dig". Stumpan, vad ska jag ta mig till utan henne? Jag vet vad jag ska ge hela min familj nästa jul, något som kommer få mig att vara där tillsammans med dem även om jag sitter i en helt annan kontinent, och det ska allt bli en present de kommer minnas! Så, tjohoppsan för det! Och nu, när det bara är cirka åtta månader kvar tills planet lyfter. Jippi yeay, vad jag ska leva loppan!

Dagen innehöll inte en endaste lektion utan bara en massa snö. Snö, snö, snö och snö... Och jag är trött, trött, trött. Men vad gör väl det om hundra år? Jag ska sova när jag är död! Imorgon är det tusen, eller ja två, prov och på onsdag så gäller det med NkB. Och därimellan ska en och annan fika hinnas med med efterlängtade människor och så biooo. Plus att det snart är helg!

Förövrigt blev det en mysig höjdpunkt på fräcka med elin & simone, ni betyder så mycket. Och runt fyra hem till Sofie, kvinnan som har börjat försöka ge alla världens namn bemärkningar i plural, och slocknade i hennes säng framför VÄNNER. Orkade jag ta tag i plugget? Nej, utan jag försatte mig istället med i ett långt samtal med Martin, världens bästa dansk och sjujäkla bra vän. Förövrigt kanske han kommer upp till Nkpg om ett par veckor, vilket inte skulle vara allt så tokigt eftersom att det var ett år sedan jag besökte honom i Köpenhamn. Nej, jag tycker allt att han kan ta sig hit upp och läser du detta Martin så: Please kom til Nkpg og besøg mig, så vi kan have friendsmarathon, fordi jeg savner dig! :D



Nu ska jag fortsätta se Love Actually som jag påbörjade imorse klockan fem, haha I can sleep when Im dead.
Peace. Love. Puss.


All the way DJ.

Heeeeeeej! Jag hoppas att ni har en toppenhelg. Själv är jag ledig, verkligen ledig, helt, helt, helt ledig. Jag älskar mitt jobb, men denna lediga helg behövdes verkligen efter att ha jobbat varenda en i fyra månaders tid! Och första kvällen spenderades med Magnus Betnér, eller ja, nästan. Kim och jag fick i onsdags för oss att spontant hugga två biljetter till Tal till nationen. Och vips så var det fredag och där satt vi, trettio meter ifrån den snygga mannen med den stora attityden. Jag älskar spontana saker som lyser upp vardagen. Hur som helst så har den extremt allmänbildade grabben en syn på Gud, USA & Sverige som han gärna delar med sig av. Han har en uppfattning om att alla borde ha en favoritpedofil, en favoritmördare och en favoritdiktator, ååååh galet sköna människa varför kan jag inte få köpa med dig hem?! Därefter hämtades Elin upp för lite fest hos Micka, riktigt trevligt! Och efter att ha fått i sig en sisådär fyra timmars sömn så drog vi en repa på staden. Linne & topp inhandlades på Carlings.

Och för tillfället vankas det partyyy hos mormor & morfar tillsammans med några av favoritkusinerna!
Ha en toppenkväll alla dreamers.



.


Sju sanningar om mig själv.

Okej, oftast (aldrig) nappar jag inte på utmaningar av internetfärska slag. Ni vet hundrameters-långa inlägg med frågor av slaget "hur snobbig är jag", "hur mycket svenskt har jag iblodet", "ALLT-om-mig-själv"-listor etc etc, och visst kan jag tycka att det är intressant att gå igenom sådana listor hos andra men själv sparar jag hellre på den energin, jag antar att jag har för mycket annat för mig. Hur som helst så tänkte jag för en gångs skull anta utmaningen som skickades av SötBecca. Och utmaningen går ut på att berätta sju sanningar om sig själv. Och, när jag ändå tar tillfället i akt att anta en lista så ska jag se till att göra det ordentligt, annars får det vara!

Tidsoptimist - jag vet, det är ingen hemlighet men ack så sant. Mitt liv är helt enkelt anpassat efter den "akademiska kvarten"... Jag väljer dock att se dessa "omedvetna" handlingar (förseningar) som en bieffekt av att jag lever varje minut av mitt liv som om det vore den sista. But, I'm working on it baby!

Älskar mataffärer- Jag skulle inte vilja påstå att det är någon konstig pervers hobby, oh nej nej. Men tja, jag älskar att bara gå omkring och titta i mataffärer, köpa saker som frukt, tidningar och ja, saker som inbjuder mysighet!

Magcirklar - okej, det här kanske låter aningen... skumt. Nog för att jag är besatt av massage, jag är alldeles för lättköpt- jag är galen i massage! Men, detta är något helt annat: massage är magiskt, men detta är ännu mer magiskt; magcirklar. Jag älskar när någon gör en cirkel med fingret över på min mage, iiiiih det är bland det bästa som finns.

KISS som bröllopslåt- Jag är ingen flickig "Monica Geller"-typ som sitter och klipper och klistrar in alla idéer/bilder/tankar/tygprover i en scrapbook samtidigt som jag drömmer mig bort till mitt framtida bröllop. Njaee inte riktigt, men en sak vet jag! När jag gifter mig, om jag gifter mig, så ska låten Forever med Kiss spelas med piano. Och visst, jag skulle väl inte ha något imot om självaste Paul Stanley entrade kyrkan, men jag skulle nöja mig med ett piano och en fin, underbar röst som tolkade låten. Jag älskar helheten av blandningen med  musik och text, den har enorm betydelse för mig och när jag väl hittar någon som orden passar in på. Ja, då vet jag helt enkelt att det är rätt!
"I see my future when I look in your eyes
It took your love to make my heart come alive"

Kärlek till vatten- Jag har alltid avgudat vatten. Jag har haft pool hela mitt liv och på somrarna är jag den personen som alltid slänger av sig kläderna först och hoppar i när vatten skymtas. Under båtveckorna i somras bar jag bikini dygnet runt och mina handdukar hann aldrig torka. Jag äger även dykcertifikat som togs när jag var femton och jag avgudar känslan av att stå med fötterna på en blöt surfingbräda. När jag bli stor ska jag bo nära vatten, delvis åtminstånde.

Lycka - jag antar att jag skulle vilja kalla mig själv för en livsnjutare, jag gör det jag känner för att göra. Jag söker ständigt nya utmaningar och tror på mig själv. Jag tror mig ha byggt upp mitt livs koncept, jag vet vad jag behöver, vad jag vill och vad som krävs. Även jag har dåliga dagar, men jag försöker alltid vända allt till det positiva- just för att jag vet att det fungerar. Jag lever utefter "what you give is what you get", jag behandlar andra med respekt och uppskattning. Det sistnämnda är oerhört viktigt och jag gör allt i min makt för att visa andra det, det finns helt enkelt inte något bättre. Jag tror på mig själv, min kapacitet och mina idéer. Plus, att jag glaaaaaaaad. Och då menar jag verkligen glad, jag mår himmelskt av att skratta och få andra att må bra!

Jag är galen - Det är sant och jag skryter gärna med det. Mitt huvud är verkligen fullproppat till brädden med idéer - och skillnaden mellan mig och många andra är att jag inte skyr någon rädsla för att utföra dem (detta kan ibland vara till min nackdel haha). Jag tror verkligen på mina drömmar. Jag gör spontana saker. Jag tar varje erbjudande livet ger mig. Jag gillar att överraska folk, i syfte att visa uppskattning. Jag är en tänkare, oj ni skulle bara veta! Jag utamanar mig själv hela tiden. Jo, ni inbillar er inte, jag har verkligen en liten mini-Louise som sitter på min axel och säger "slår vad om att du inte vågar göra det där!" och så är det upp till bevis. Kanske inte riktigt så, men jag finner hur som helst motivation därigenom. Dessutom är jag smågalen i vissa saker, som underkläder. Finns det något härligare? Nej, precis, jag skulle inte tro det. Och en av höstens utmaningar var att göra vissa saker som skulle belönas med en HELT NY underklädsgarderob. Jajamensan! Så, nu vet ni även var min decemberlön kommer gå. Hihi. Jaja, ni som känner mig vet redan att jag är galen och gör galna grejer, kanske just för att jag vågar. Och ni som inte känner mig, lär känna mig så ska jag bevisa att mitt inlägg består av sju riktigt sanna härliga sanningar!

 
Och så tänker jag bara utmana två goa bloggare:
Sofie
Jonaat

Sov gott.
Puss L

Torsdaaaaaag

Jag är äntligen klar med allt som har med USA-intyg att göra! Idag var jag på mitt fjärde och sista besök på Medicin Centrum, alla tester är klara, alla prover är tagna, alla uppgifter har fastställts. Och så var det bara de´n sista underskriften som skulle bli gjord av the doc. Han stirrade strängt ner i alla mina sjutusen papper som han samtidigt fyllde i  och så hastigt tittade han upp på mig och se "men du, inte vill du väl att någon sur tjänseman stoppar dig i tullen där borta och fräser att du inte får komma in pga att du inte är tillräckligt vaccinerad?!" Och nej, jag kan väl inte riktigt påstå att det var mina planer så efter att han insisterat på att få ge mig FEM sprutor till, vände han på ett av mina papper och sa "Ehum... jag missade visst denna sida, du är redan vaccinerad..." Så, tre sprutor mindre nöjde jag mig med två!

Förövrigt så sticker Jessa till GranCan imorgon och eftersom att jag har hört att stället numera kryllar av våldtäktsmän, flodvågor, jordbävningar, krig, bränder, sjörövare, presidentbyte, kidnappare och myggor så har jag föreslagit att byta plats med henne. Med andra ord, bloggar jag inte mer denna vecka vet ni vart jag håller hus!

Nu hade jag tänkt ge mig ut på en sjujäääkla lång springtur till ingenstans. Och imorgon är det fredag.
P&K

Tisdag

Och så var tisdagen strax avslutad vilket innebär att fredagen nästan är här, och inte för att jag storlängtar till helgen men mmmmmmmmmm så skönt det ska bli! Tyvärr blev det icke någon månadsfika med Ida idag för hon ligger hemma i feber sötstackarn, så krya på dig så ses vi nästa vecka! Och ja, nu är jag såå filmsugen att jag ska hoppa i någon stor t-shirt och gräva ner mig bland täcken och kuddar och se Hancook.

Take care
P&K


Invigning av Lexington!

Och så var den äntligen här, dagen familjen Wernerson slitit för dag som natt. Torsdagen den 13 november 2008- The Lexington-day så invigdes hela härligheten av inredning & kläder med en stor vip-kväll! Och för er som inte har hängt med, så har min Sofie och hennes familj öppnat Lexington-butik, i vilken det jobbades i förra veckan! Jättehärlig butik öppnade med en jättehärlig vip-invigning! Så, tänkte bara passa på att grattulera min bästa vän & andra familj till deras Grand Opening av sin dröm!

Före the very big opening.


Efterbild på härligheten.


Och så var snittarna serverade och skumpan uppfylld.

CONGRATZ BABE!

You are yes when you are no.

Hej! Jag hoppas att ni, ja ni vet, som vanligt mår bra! Under de senaste dagarna har Lexington-butiken öppnats och med en väldigt trevlig vip-kväll firades det att Familjen Wernersons dröm gick i uppfyllelse. Igår kväll sågs Bond med en väldigt trevlig person på bio och idag har det jobbats för fullt! Kort och koncist, så ska det tas!

Efter jobbet träffade jag Jessa för en fika på Skaffet, underbara människa jag blir så glad av tanken på att vi snart ska ge oss iväg till the country over there tillsammans! Och ännu gladare för att jag har lärt känna dig. Nu tre timmar senare sitter jag på en av BästaSofies barstolar efter en sjukt god middag. Vi har laddat upp för en riktigt gos & mys-kväll / after-workare som ska börja bli vår vana. Bridget Jones 1 & 2 och godiiiiiiis. Ibland kan jag verkligen känna mig som Bridget, knäpp, flum & förbannat full med idéer på jakt efter mig Mark Darcy. Och nu börjar BästaSofie tända ljusen så det är väl bästatt lyda kvinnan...

Imorgon står jobb på schemat till klockan tre - sedan pluggpluggplugg,plugga vår allas älskade naturkunskap!

... nu ska jag slänga på mig myskläderna och krypa ner bland hennes kuddar... Sofie & Bridget kallar!!!
P&K

Puss


We could have halloween on christmas,

Hej där, jag hoppas att ni har haft en toppendag! Själv var jag klarvaken vid sex och mystrött hela dagen. Kanske inte så väldans konstigt med tanke på att vi jobbade med Sofies butik igår. Men, idag ska jag verkligen dricka mitt efterlängtade, äckliga te. Blä för det och botten upp för att kunna sova! Var hur som helst tidigt uppe och firade KungFuMicke som fyller år idag, mamma gjorde en av sina berömda, underbara frukostar med smoothies & goda mackor. Och när det kommer till presenten... ja, jag hade glömt den helt enkelt. Man får inte glömma, jag vet, jag är alltid sådär tusen år i förväg med att fixa olika saker och det är förbjudet att glömma sina föräldrar.  Men, hade tänkt ge honom en judoträning och ett par Björn Borg, som jag ska fixa. Och Micke, om du nu av någon skum anledning läser detta inlägg så stämmer jag dig på din cykel eller liknande! ;)

Blev väldigt mycket plugg gjort idag, vilket känns sådär toppenskönt! Nu är det bara USA-papprena som tas in klockan 08.00 imorgon, måste finslipa och leta foton. Men, som sagt, mycket plugg fixades! Därefter en väldigt mysig fika. :)

Och imorgon gäller det, Sofies familj har vipöppning på sin butik Lexington vid Knäppingsborg! Så efter skolan är det raka vägen bums till the new shop made by Wernersons. Men nu måste jag som sagt ta tag i USA.
P&K
Louise
 


Sometimes the snow falls down in June,

Hej alla sportnördar & plugghästar! Regnet har vräkt ner, som om det har lyckats undgå er?! Jag tror att jag börjar tycka om detta, håller jag på att bli knäpp tro? Jag verkligen längtar efter att få ta på mig vinterjackan. Är nyss hemkommen från Lexington efter en dag med uppackning av en sisådär trehundra handdukar som ska vikas på ett ytterst snyggt sätt. Haha, så efter sex timmar låg båda jag & Sofie döda i en av sängarna och sjöng Abba. Mmm, underbart tröttig dag! och butiken blir så sjukt fin och på torsdag är det öppning, massa bilder kommer då! :D

Nu ska jag sova,
PUSS!

Världens mysigaste vinter!


God kväll alla prinsessor & bankrånare. Hoppas att ni har haft en toppendag! Jag antar att ni har märkt hur mörkt, blåsigt, grått, trist, blött, kallt, regnigt & höstigt det har gått och blivit ute. Jag skulle kunna komma på hundra och åter hundra adjektiv för denna tid, men ändå är jag sådär sjukt glad för att denna årstid ändå har anlänt. Jag uppskattar nog höst-vintern mer än vad jag har tror, det är mysighetens mysigaste mystid & jag är världens största mys-utövare, alltså tycker vi om höst & vintern! För mer mys ska det bli!

För övrigt mår jag bra och har världens trötthet hängandes över min axel. Jag kan bara inte somna på kvällarna. Det spelar ingen roll hur tidigt jag än försöker sova, jag somnar bara inte. Utan istället blir det OC in på natten, vilket till slut får ögonlocken att vilja sammarbeta. Så, jag har laddat upp med kamomillte (hatar te, men ska dricka det för den goda sakens skull!) Så nu jäklar ska det bli sova av, typ.

Nä, om man skulle ta och krypa ner bland en massa kuddar & täcken, göra en smoothie, tända ljus & läsa vidare i  Bridget Jones dagbok, underbara kvinna! Man kan ju inte göra annat än att älska na! ♥
Ha en toppenkväll!
P&K
Louise

Söndag

Folk snackar om hur historiskt det är att Mr Barack har tagit över posten som president over there. Det är stort, självklart. Jag menar, om nio månader (!) kommer han även att vara president för mitt land iom med min flytt. Men något ännu mer historiskt är att det idag är söndag och jag njuter av tanken på att imorgon är det måndag. Jag vet, det är skumt. Men jag längtar efter denna vecka som bara den. Efter att ha haft naturkunskapsångest i sisådär fem timmar på jobbet idag så tittade jag min mail och såg att provet har blivit flyttat till nästa måndag istället för nu på onsdag, så himla gott!

Och nu sitter jag och fixar med mina dykcertifikatspapper som skulle ha skickats till Australien för ett år sedan. Om ett halvår får jag tillbaka mitt fysiska cert och tills dess har jag mitt "tillfälliga cert", det var alltså riktigt dags att fixa detta. Men nu är det klart och ska skickas iväg imorgon. Duktigt jobbat, så att säga!

Återigen, jag längtar verkligen efter den kommande veckan. Det känns verkligen som om den kommer bli sådär "för-kalasbra-för-att-vara-sann". Men, om man skulle ta tag i the USA-papers, det är runt trettio och Jessa har redan varit duktigt och skickat in sina. Och ikväll hade vi tänkt fira Micke på farsdag med tårta och ett par Salming-kallingar.

Måndag: Plugg!!!
Tisdag: Packa upp på Lexington.
Onsdag: Packa upp på Lexington. Micke fyller år!
Torsdag: VIP-ÖPPNING AV LEXINGTON! USA-papprena tas in.
Fredag: Jobb & fest.
Lördag: Jobb & ring-mig-så-hittar-vi-på-något-! / Sofie-&-Louise-kväll-!
Söndag: Jobb & plugg!

Ha en underbar kväll,
P&K


They say it's your day, today.

Jag äger inte det endaste minne där du finns och inte våldet.
Jag ber dem upprepa betydelsen av ordet far, jag lyckas aldrig förstå.
Jag har hört tillräckligt många hemska ord att jag kan skapa ett språk,
men istället ska jag emigrera och riva isär din grammatik.
De säger att det är din dag, men du finns inte.
För rollen du spelade, för ärren du gav, för spelet du styrde.
Slagen gav mig styrka,
men det är inte din dag.


Maybe I was born to run!

Äntligen helg! Jag är fortfarande helt snurrig efter igår, jag skulle kunna gifta mig med hela bandet bara för att få höra dem spela dagarna i ända... dock är det inte riktigt så jag tror att det fungerar. Idag har varit en tröttigt, mysig dag. Plugg upp till öronen och dåligt väder, ändå blir man så glad av att trä vantarna på händerna. Jag tycker nog om vintern i alla fall. 


Dagen har varit jättebra, kvällen hemma hos Fanny och dessförinnan fikades det med en väldigt trevlig person! :)

Nu ska jag slänga mig framför en bra film, imorgon är det tidig uppgång för jobbjobbjobb!


Älskade band.

Underbara vänner.

P&K

Will you still call me superman?

Ärligt talat saknar jag ord, jag vill skriva, men det min kropp är fylld med en massa kraftfulla känslor som inte  verkar kunna formuleras i ord som skapar dem rättvisa. Stack upp till huvudstaden igår med Sofie, Nicke & Linus för att se 3 doors down, ett av mina två favoritband. Och för att vi frös häcken av oss fick vi sådär väldans bra platser näst längstfram. Vilka jäkla band, vilka jäkla låtar, vilken jäkla scennärvaro!!! Och jag antar att de har en viss speciell plats i mig pga hur deras låtar har hjälp mig genom svåra saker. Jag älskar 3 doors down, helt enkelt!

och nu har jag sådär sjukt mycket att plugga (utan överdrift) då både helgen och hela nästa vecka är fullproppad av planering, och Lexington ska ha VIP-öppning. Så, nu ska jag fortsätta att jobba med min underbara naturkunskap.

Louise


Måndag

Hellu där! Sista dagen på lovet börjar gå mot sitt slut, men vadå? Det är snart jul! Och på torsdag är det äntligeeeeeeen 3 DOORS DOWN i Sthlm med Sofie, Linus & Nicke. Bara tanken på att det endast återstår tre dagar får mig att ha sådär barnsligt svårt att sitta still. Jag älskar sönder bandet! Let me go, away from the sun, kryptonite, When I'm gone, here without you... jag kan fortsätta, underbara band!

Och SötBecca den underbaringen gjorde mig så väldans glad med sina ord på sin blogg, tack gullunge! Och missa inte hennes blogg för den delen. :) Sedan har vi älskade Sarah som just nu sitter på planet hem från Los Angeles. Helt galet har kvinnan åkt över till KALIFORNIEN, LOS ANGELES, BEVERLY HILLS (behöver jag förtydliga mer hur sjukt detta är?) för en jobbintervju! :D Och hon verkar vara extremt nöjd med vistelsen, helt galet kvinna! Är så glad för din skull! :)

Spenderade dagen i engelska boken hos Bridget Jones, finns det någon roligare Brittiska än Britget? You got to love her! Mycket skönt att bara ta en slappdag sådär.

Och nu ropar Bridget,
P&K

Lördag

God morgon! Hoppas att ni hade en superdag igår. Själv spenderade jag fredagen i Linköping tillsammans med Elin. Vi hoppade på bussen till Ikanohuset och strosade omkring i dess affärer. En kofta, två tröjor, två linnen och en skjorta följde med mig hem. Och min kamera fungerar tyvärr inte för tillfället, bilder kommer helt enkelt. Vi käkade på den goda thairestaurangen och gjorde Ikea osäkert! Och vid åttasnåret nådde vi Millas house för middag med brudarna och sedan vidare till staden. Där fick ni allt en proffsig snabbspolning och nu står JOBB på schemat!

Min kallender har varit sönderplanerad hela hösten och visst att jag är WW, men jag antar att jag börjar inse att det inte kommer fungera i längden. Så, jag har helt enkelt satt upp lite mål, Sofie har inspirerat mig!

• Bli sparsam! (40 lax lär inte simma in på banken självmant -och USA närmar sig!)
• Lägga 1h extra på skolan/dag, bli mer effektiv.
• Springa lagom, för att sedan trappa upp.

• Minska internettiden till 1h/dag.
• Försöka ha en oplanerad dag i veckan, tom. wonderwoman behöver andas ut!

Nu ska jag slänga på mig jobbkläderna och sedan rusa dit.
P&K
Louise


RSS 2.0