Dags att dra till mallorca!

Idag skulle jag kunna beskriva ordet lycka, just för att jag är så nära den varma, levande känslan. Jag är lycklig. Jag är lycklig för att jag om tio tolv timmar sitter på ett plan påväg till Mallorca med en av mina bästa vänner. Men också för att jag har så underbara människor i min närhet, tack för att ni gör mig så lycklig!

Jag mötte upp Sofie på staden för att växla pengar, behövde ju lite cash i euros. ;)  Vi fixade även semestershoppingen, bilder följer nedan. Mycket mys att ha på planet/väskan/stranden. Men, nu ska jag inte sitta här och sukta er mer, mohaha! ;) Jag ska packa, vilket jag inte har gjort än, hihi. Sedan käka klart thaimaten och se Jönssonligan på Mallorca. Mycket passande!

Förövrigt åker vi hemifrån till Arlanda klockan tre inatt och planet går sju. Halv elva är vi framme i Palma de Mallorca. Nu ska jag som sagt packa, sedan ska vi se på film och prata. Ingen sömn här inte! Sofie & jag ute på äventyr, a dream coming true, the semester of all semester, kalla det vad ni vill. Jag ska i alla fall springa till gaten efter incheckningen för att inhandla M&M's, mitt flyggodis! Därefter tänka Sofie och jag ta oss en frukost. Wiiiiie, vi åker om ett par timmar. Ska ta tusen kort. Vill ni suktas ytterligare kan jag även säga att vi har en grande pooool. Och stranden hundra meter från hotellet. Dessutom drar vi på snorkelutflykt på tisdag/onsdag, heldag liggandes i en lagun! :) Jag kommer tyvärr inte att kunna nås, men jag önskar er alla en förjäkla bra vecka (för det ska vi ha) ! 

Puss & bamsekram på er alla,
Louise - the worldwider!



- Neccesär, H&M
- Body lotion, Hello Kitty
- Örhängen, H&M
- Vitt linne, H&M
- Diadem, H&M
- Ansiktskräm, Apoteket
- Fighter, älsktidning
- Cosmopolitan, playatidning

- Zoo godis

.

Onsdag

Behöver jag kommentera rubriken? DET ÄR EN DAG KVAR! Jag har tjatat hela veckan om hur fort jag vill att tiden ska gå. Jag erkänner, jag ångrar mina ord. Jag vill nuta det sista nu! Min dag var fylld av planer redan när jag slog upp ögonlocken. Farmor, farfar & pappas familj stod på schemat. Men, vid lunch kallades jag in till jobbet. Så det blev att jobba från fyra till sju. Alltid så jädrans kul! Butiken var ganska fylld hela tiden då vi hade kampanjdag. Lars Winnerbäck blandade sig med Nickelback/Linkin Park i tre timmar, vilket var som godis för öronen! Tyvärr vart det att skippa farmor och farfar. Men, det är sådant man får ta ibland, blir att åka dit efter Spanien!

Nu har jag egentligen sjukt bråttom. Om trettio timmar går planet och jag måste hinna packa, packa, packa och göra tusen andra saker. Damn. Jag älskar livet! Imorgon har jag hm... två lektioner. Ska sedan ner på stan med Sofie för inväxling av pengar. EUROS CAN NEVER BE WRONG! Även inhandla lite smått, frukt, dricka, tidningar, ansiktskräm, linne, necessär och så vidare. :) Därefter bär det hem till mormor och morfar. Fika för hela slanten! Och sist men inte minst kommer Sofie hit, hon ska slagga över. Mamma pratade om thaimat, my favorite! och vi ska försöka sova de tre timmarna (vem försöker jag lura, vi kommer inte sova!) Och här sitter jag nu och har tusen saker att göra, har hämtat in lite musik till iPoden! Nu ska den bara laddas. Kan ni rekommendera någon bra låt?

Men, nu måste jag packa!! Har så sjukt mycket att göra! :)

.

mycket att göra!

Okej, snart är det onsdag, snart är det onsdag! Vilket gör att det snart är torsdag! :D Egentligen har jag tusen bättre saker för mig än att ha tid att sitta här. Jag har nu offentliggjort min resa för mormor. Och extremt konstigt nog reagerade hon knappt. Annars brakar hon ihop av oro, typ, när vi ska åka hela familjen. och nu när jag ska åka ensam verkade det helt okej! Jäkla flyt jag har. Men, som sagt jag har bättre saker för mig.

Ha det nu underbart! Slänger in lite sommarbilder.
Puss

Sandhamn!

Brorsan & Louise, efter en varm dag i solen. Nyduschade och fräscha!

Jag har hört att det är coolt att vara tönt!


Haha, sov gott nu!

So much to do.


 Becca, en av mina favoritbloggerskor, ska åka till Turkiet samma dag som vi åker iväg. Och jag hittade en lista på hennes blogg över vad hon skulle göra innan dess. Jag skriver alltid små listor och hade skrivit typ fem innan denna resa. Alltifrån handbagage, packning, schemaläggning för dagarna innan osv. Ganska onödigt för många, men oj vad jag älskar sånahära förberedelser. Så ja, jag blev så inspirerad av Rebeccas intiativ att jag fixade min egen. Checka in hennes blogg förresten, den är grym!

Victorias secret

Jag måste bara flika in att jag verkligen ser hur Victorias secrets bodyproducts skulle matcha min bodygarderob. Dessa är VS mest sålda kroppsprodukt och heter Berry Kiss. Det blir att handla in straight a head när jag anläder USA! :)


I've lost my heart to rock and roll.

Hur kan två dagar kännas så långt borta? På torsdagnatt beger vi oss mot Arlanda - Mallorca. En vecka tillsammans med my dancing queen. Egentligen behöver jag verkligen använda dessa två dagar väl, plugg väntar. Men ack vad jag känner mig som ett litet barn dan före dan före dopparedagen. Jag vill ha torsdag nu! Haha, vadå förväntansfull & otålig?! Det är ju faktiskt dessa två dagar man ska njuta ordentligen, dagarna man har dopparedagen framför sig. Min längtan gör mig så varm och lycklig. Jag kan verkligen knappt sitta still på stolen. Men Louise, sluta prata Mallis - återgå till matten... Jag ska verkligen se till att jobba undan och hänga med i matte b. (Hotellet har fyra stjärnor och ligger vid stranden.) Sluta prata om Mallis, Louise! Jag vart jättesugen på persikor, funderar på att gå ner och köpa mig ett par! :) (Jag ska inhandla nödprovians till flygresan, bestående av M&M's och sedan ännu mer M&M's) SLUTA PRATA OM RESAN, LOUISE! Okej okej, men jag har sådan längtan och tjotahejsan vad jag är glad. Inte bara för resan i och försig, men resan gör det bara ännu bättre! Sofie sa att det nu var 30°C i skuggan. Hur bra låter inte det? Haha, jaja nu ska jag sluta!

Matten väntar som sagt.


We're going to Mallorca.

HEY PEOPLE! Om ni skulle råka stöta på mig i veckan så skulle jag här vilja lägga ut ett par varnande ord att tänka på. Idag och resterande dagar i veckan är fruktansvärt glada dagar. Mitt humör är dessutom resultatet av på tok för lite sömn blandat med alltför galen humor. Jag hade tänkt dela med mig av veckans planer. So, here it comes!  Idag slutar jag halv tre, det innebär plugg, plugg och ja, plugg! Idag ska jag agera megaplugghäst! Geografi, spanska, naturvetenskap, svenska och så småning om kommer även engelskan att joina den skaran. Imorgon ONSDAG är det plugg till halv tre och sedan hem till kära farmor & farfar, därefter hem och vålgästa min fars familj. Sedan, mina kära läsare, har vi kommit fram till veckans näststörsta höjdpunkt... TORSDAG! Jag pluggar då till sena eftermiddagen. Då Sofie kommer och droppar upp mig för en myseftermiddag. Växla pengar & shoppa på H&M står på schemat! :) Sedan hem och packapackapacka. Ja, packa! Och på kvällskvisten kommer Sofie hem till mig för lite överslaggning.Klockan tre natten till fredag beger vi oss sedan till ARLANDA! Mohahaha, jag dör av lycka! Vi har bokat in oss på ett plan till Mallorca. Och allt detta har gått så väldans snabbt, så därför har jag inte pratat om det! Men, nu är det bokat och betalt. Alcúdia, Mallis, väntar på oss klockan 10.30 på fredag! Det ser ut som om jag får min sol och bad denna sommar i alla fall.

Slänger in ett par bilder på hotellet och stranden i Mallis.
Sedan ska jag springa till matten med Fanny.


Puss

Tisdag

Godmorgon. Jag har just pallrat mig upp och ska snarast käka frulle. Gårdagen bestod av fyra föreläsningar. FYRA! Därefter kom Sofies familj hem hit för lite käk & planering! :) Vart väldans mysigt! men till idag, idag är det TISDAG! Se inte så sura ut, tisdag betyder snart onsdag, och onsdag betyder snart torsdag och ja, då är det ju nästan fredag! :D D'you see the point? Så, bättre att njuta dessa dagar!

Nej, nu ska jag kila.
Ha nu världens bästa dag!
Puss

Måndagmorgon

Godmorgon. Har ni sovit gott? Ibland blir jag galen på min kropp. Jag kan inte sova, men jag behöver min sömn. För att jag ska funka behöver jag mat eller sömn i stora doser, helst båda två. Men efter att ha fått i mig en god macka & vaniljfil var jag fort uppe på benen igen! :) Jag har dragit på mig en förkylning, smidigt jobbat Louise! Jag får väl ta och skylla mig själv, jag är en varm person som gärna "glömmer" tröjan hemma. Och vad resulterar det i? Jo, kyla & förkylning. Och det blir inte bättre av att jag inte tränar, mitt imunförsvar har verkligen sjunkigt lägre än Glocalnet bara på en/två månader. Men, lika glad är väl jag för det! Jag funderar väldigt starkt på hur jag ska göra med min thaiboxningsträning. Första tanken var att bara jobba & plugga denna höst, måste ju skrapa ihop en stor slant till USA. Istället hade jag tänkt att springa mycket på kvällarna. Men, jag saknar verkligen sparkarna. Fruktansvärt mycket! Så, jag tänker pallra mig till träningen med Fanny om någon vecka för att sedan ta ställning. Nu sitter jag här i skolan, klockan är snart nio och vi börjar om en kvart. Jag har fyra föreläsningar och en labb idag. Varför känns det så jobbigt att tänka på hur många lektioner man har egentligen? De flesta är ju extremt intressanta och jag lider ju inte av att gå på dem. Nej Louise, vi måste se frammåt, kemilabben ska bli rolig idag! Okej, vem försöker jag lura? Haha, I'm just gonna do it!

Ha världens bästa dag alla kakmonster!
Louise


Jag lever det liv jag vill leva.

Jag känner mig så duktig. Så duktig och nöjd! Under eftermiddagen har jag hunnit att städa mitt rum, utan att fuska. Dessutom tagit mig tid att göra hundra olika inpackningar av hår och kropp, plus planerat upp min vecka. Mycket ska göras! :) Och detta ska bli en jäkla kanonvecka! Imorgon kommer familjen Wernerson hem hit för planering av ja, lite saker. Jag är så glad. Dels på grund av att jag gör det jag känner för. Dels på grund av att jag börjar förstå hur jag vill ha allt. Jag vill vara fri, göra det jag känner för, leva livet som om varje dag vore det sista! Uppskatta människor men samtidigt inte vara beroende av någon. Och sedan sist men inte minst, jag är glad för att jag trivs så bra med mig själv. Visserligen har jag alltid gjort det, men jag verkligen tycker om att vara jag. Jag tycker om allt med mig själv och det jag tycker mindre om ser jag till att fixa, inget blir bättre av att klaga eller må dåligt! I'm always trying to make it better. Jag behöver ingen som säger att jag är bra. Det räcker med att de orden kommer från min egen mun. Jag är stolt över allt jag har åstakommit hittills och över hur jävla bra jag kommer att ta mig till nästa punkt.

Åh, jag älskar mitt liv!
God natt & sov gott! :)♥


.

Skärgården med tjejorna.

Hallå där! Jag har nu kommit hem från den perfekta avslutningen av den svenska sommaren. Tidigt igårmorse begav jag mig ut till Ändebol med Cassandra & Elise (Elises sommarstuga väntade oss). Vi handlade med oss nödprovianten som fick bestå av yalla yogurt (ett trettiotal lite drygt), ravioli, kyckling, potatissallad, baguette, choklad, bananer, ja ni fattar (vi hade svindyr överlevnads teknisk utrustning i form av ja, mat). Och som den överlevare jag är drog jag direkt på mig bikinin och bröjade gräva mask. Vi fiskade även lite kräftor och döpte dem alla med fina namn. Och efter en fylld dag av massa knasigheter så började mörkret jaga bort ljuset. Och vi anpassade oss med att först käka lite skärgårdsmat och sedan gå ner till bryggan med säkrt fyrtio levande ljus. Där satt vi insvpeta i våra filtar och bara pratade. Det kallar jag en sommarnatt. Ni vet när klockan har blivit så mycket och det enda man ser är ett svagt litet månsken på himlen. Då kokade vi upp våra kräftor och drog på kräftskiva. Det sjöngs vilt och mystes på extrem nivå!

Och efter att ha fått ett par timmars sömn, lyckas ställa sig på benen, sett USA vinna guld i basket och fått skjuts hem så är vi åter hemma. Tack tjejer för ett oförglömligt dygn! Nu är jag redo att möta hösten. Strax.

Enjoy the pics!



Kram,
Louise


Tidig uppgång

God morgon! Har ni sovit gott? Jag har själv drömt en konstig dröm igen, haha. Men jag tror jag besvarar er beskrivningen av den! ;) Min buss till Vilbergen går om en timma. Innan dess ska jag hinna packa och mammi har gjort hotellfruktost (ni vet allt man kan tänka sig, smoothies, ägg, melon, fruktsallad, små morgondrinkar osv). Hon brukar göra det på helger, så snacka om att jag valde rätt mor! Alla mina dagar, två veckor framöver, är rejält fullplanerade. Älskar när det händer saker hela tiden, att man alltid har något att se fram emot!

Nu ska jag upp and do the packing thing.

Sänginlägg.

Mina ögonlock har slutat sammarbeta med mig. Gosh vad jag är trött! Jag kom nyligen hem från staden med Johanna. Det blidde hamburgartallrik på Harrys med familjen, fyrverkerier & bra musik. Min förra musiklärare Johan hittade vi på scen med ett av sina band, Sailon. Tänk om Johan faktiskt skulle läsa min blogg, hej i såfall, du är en jävel på elgura! Blev riktigt förtjust i deras låtar. Träffade även ett flertal gäng av kända ansikten. Många saknade sådana. Saknade människor som man en gång har spenderat hela somrar med och som idag inte alls är en så stor del av ens liv. Läser ni detta, ni vet vilka ni är, så vill jag bara säga att jag saknar er! :) Augustifesten lockar verkligen ut varenda norrköpingsbo. Och det är så jäkla kul att springa på er! Sedan finns det personer som är mindre roligt att springa på. Jag har ett exempel, en kille som jag var på g med i vintras. Tyvärr platsar inte kärlek in i mitt liv för tillfället, vilket jag förklarade. Och han besvarade det hela med att ignorera mig. Väligt moget, haha. Men samtidigt känns det jättebra, det visade mig vem han egentligen var, och det var inte den goa gladen grabben jag fikade med! :P Jag orkar inte bry mig om människor som har så mycket problem med sig själva att de knappt kan hälsa på andra. Nejnej, din tid är för dyrbar för att vara värd att lägga ner på sådana prickar. ;)

Hur som helst så blev det bara någon timmas repa på staden. Jag ska upp tidigt imorgon, måste packa, fixa lite saker och sedan sätta mig på bussen in till Vilbergen där Cassandra & Elise väntar. Där blir det att handla lite nödprovians för en natt på Elise land. Bikinin ska naturligtvis med!

Men nej, nu ska jag hoppa i säng!
Puss
Louise


Hjälp mig!

Jag vet faktiskt att det bästa sättet att kamma hem idéer och inspiration är genom att fråga er läsare. Ni kommer med så himlans bra tips och förslag om saker och ting, så jag tänker fråga er om detta: Om två veckor hade jag tänkt fira min födelsedag (även om jagh faktiskt fyllde i juni) med att bjuda hit dryga trettio människor på lite tjejmyskväll. Min tanke var att ha antingen 80-talstema eller ROCK-tema cause I'm a big fan of the music. Jag har funderat in och ut. Men icke sa nicke, jag kommer ingen vart med mitt grubblande. Dessutom har jag precis fått veta att en av tjejorna ska ha 80-talfest nu i veckan och en stor del av människorna ska dit. Jävla oflyt! :P

Så, har ni några roliga teman att tipsa om? :)


Freaky friday!

Hello rockers. Jag är precis hemkommen från stan. Idag stod nollning på schemat, vilket innbar att de stackars ettorna fick slita av sig kläderna och börja smöra för treorna. Mycket underhållande! ;) Därefter kom Johanna och plockade upp mig för att käka SPICY HOT (tredje gången denna vecka). Därefter drog vi en repa på stan. Det är nämnligen Augustifest i Norrköping, vilket innebär marknad, event, band som spelar och fyverkeri hela helgen - Norrköping vaknar med andra ord till liv! Men, denna helg ska jag överge uppvaknande av staden för att istället bege mig till ett landställe med mina brudar Elise & Cassandra. Ska bli så jäkla nice. Imorgon drar jag mig innåt city för att handla käk med damerna. Sedan bär det av till förhoppningsvis sol, bad & MYS! Ikväll ska jag & Johanna ta oss in till the party för att först käka med min familj på Harrys och sedan se på fyrverkerierna.

Puss på er.


Fy fan vad jag är bra!

Låt mig presentera mig själv. Jag heter Louise och är en av världens bästa/gladaste/konstigaste människor!  Jag ska till Kalifornien i ett år. Jag tycker om frukost. Ami James är snygg. Jag ska tattuera mig. Gene Simmons är ballast i världen. Om två år lämnar jag Sverige. Kanske för gott. Jag är lycklig när jag står på en surfingbräda. Att le gör mig glad. Jag har världens bästa mamma. Jag har namnsdag på måndag. Om en vecka befinner jag mig exakt där jag vill vara. Jag är envis. Mitt hår är brunt. Jag jobbar i klädbutik. Min svaghet är bikinies/skor/ryggmuskler. När jag var liten ville jag bli racerförare. Jag lyssnar på Kiss. Min favoritfärg för tillfället är lila. Jag tror på mig själv. Jag har varit kär. Löpning ger mig lyckorus. Shoppingpåsar i mina händer är som handen i handsken. Jag vill till Tokyo. Jennifer Lopez har världens vackraste skratt. Mina syskon heter Alicia, Philip & Simon. Jag drömmer ofta mardrömmar and I like it. Jag är en sucker på romantiska komedier. Mitt huvud är fyllt till brädden med idéer. 
Och ja, just det, jag bloggar!


Nattbloggare och nollning.

Jag har förstått att vi har en hel bunt små flitiga bloggare i Sverige som sitter och kräpar ihop sina inlägg såhär på kvällskvisten. Jag kan inget annat än att hålla med om att det är riktigt mysigt att sitta med datorn i sängen och skriva av sig. vad är det egentligen som ger oss inspiration? Vad är det som tenderar vår skaparlust att ibland försvinna? Oftast faller det sig bara naturligt att skriva ner det som känns rätt för stunden. Vissa dagar önskar jag att jag hade mer att skriva om. Andra dagar tar orden inte slut. Kanske är det just denna process vi kan kalla bloggbalans?

Jag vet att min kropp behöver extremt mycket sömn. Ändå ska jag hålla på och trotsa med tiden. Experimentera med timmarna. Fram och tillbaka. Suck. Imorgon väntar mitt första privilegie som andra ringare: NOLLNINGEN! Ni vet då tredje ringarna utsätter första ringarna för... prövningar? ;) Jag kommer så väl ihåg min nollning förra hösten. Två timmar av förlust i strippvolleyboll, rulla-kroppen-inoljad-i-sanden, doppa håret i en blandning av grädde, senap & mjöl (kan ni föreställa er hårets... konsistens efteråt?) Jag längtar som en tok efter att få ge igen (?) och nej, visst var det inte de stackars ettorna som utsatte mig förra året. Men ja, känslan av att få ta ut det på någon är rejält lockande.

Idag var vi faktiskt lediga, så jag & Fanny passade på att köra igenom naturkunskapen. Mycket skönare att ha den gjord så att säga. Men, ibland funderar jag på om vetenskapsmännen satte konstiga ord på begreppen i enbart syfte att låta smarta?! Och ja, visst låter det smart. Därefter kom Niclas hem till mig. Vi såg Alla hans ex och en del av Band of brothers (som enligt honom ska vara toppenbra, så ja, jag gav det en chans!). Därefter var vi grymt flitiga och avslutade naturkunskaps frågorna! Damn vad vi är bra!

Kram,
Louise


Asos.se


 Jag ska börja spara. Och alla vet ju att det faktiskt kräver disciplin! Så, för att hålla sparmotivationen uppe tänkte jag införskaffa mig denna ursöta klänning i från Asos, £ 28. Visserligen har vi inte mycket till sommar kvar, men det förändrar ju inte det faktum att den är übersöt! Hittade även capen och tyckte den såg helmysig ut nu till hösten. För visst är väl sommaren hur bäst som helst med "bikini-klänning-kjol-flipflop"-köret. Men, höstens mysighet med halsduk, mössa och vantar - för att inte tala om varma, stickade tröjor, lockar även med!

Torsdag.

God morgon alla galna KISS/ABBA/HÅKAN-fans och ja, alla ni andra med för den delen! Har ni sovit gott? Själv vaknade jag försent av en mardröm... Men det sägs att man verkligen lever bra om man drömmer mardrömmar, så varför inte!?

Hursomhelst så var jag på St. Barts (tror jag) i Karibien tillsammans med min morfar & lilla kusin. Vi bodde på ett lyxhotell på en ö, hotellgästerna var öns enda människor, och vi skulle resa vidare. Men, så blev det kväll och vi gick ut på balkongen och fick se hur kvällssolen lyste över vattnet precis som om det var dagsljus. Människorna badade i det kristallklara vattnet och jag fick för mig att göra dem sällskap. Så jag stod ett bra tag och velade om jag skulle ta med mig min kamera för att ta kort (skulle lägga ut vyn på bilddagboken :P). Jag började gå ner via den kritvita stranden. Då jag ser människorna (som visade sig vara hela hotellets gästskara) börja se oroliga ut. Börja skaka. Börja spärra ögonen in i mig. Då reser det sig ett stort ... skellett... som visade sig vara en jättekräfta (men fortfarande bara skellettet). Och den jättestora (jag menar verkligen JÄTTESTORA) kräftan åt upp alla. Damn tänkte jag. Jag sprang upp till hotellet där morfar & Clara väntade och berättade allt. Dock trodde de inte på mig?! Istället kom en reseguide in i vårt rum och sa "såhär går det när man inte köper All Inclusive", sedan gick hon ut och blev uppäten hon med. Haha, hängde ni med? Hur kan man tolka en sådanhär dröm? Jag lär ju aldrig våga åka utomlands utan att köpa till All Inclusive efter detta! ;)

Om dryga halvtimman ska jag möta Fanny på skolan för att plugga naturkunskap. Prov om två veckor. Yeay, not! Men, varför inte jobba på nu så det blir klart fort? Vi har inga lektioner idag. inte i morgon heller! (a) Men nästa vecka är proppfull av små irriterande timmar av matte (!) naturkunskap och femtifem saker till. Dock längtar jag till spanskan! 

Ha världens bästa dag nu KISS/ABBA/HÅKAN-fansen - och ja, ni andra med för den delen!
Kärlek,
Louise   

Fanny & Louise.


Motivations shopping.


Andra ring Samhäll/ekonomi. Jag är jävligt pepp. Men, eftersom att jag inte är mer än människa (lite gud är jag också) så var jag tvungen att jaga motivation. Och bytet fann jag på Kontorab & Tiimari. Det stora kollegeblocket med monster på ska bli mitt Naturkunskapsblock ni kanske kan gissa er till varflr, inlöptes då på Tiimari för 15 kronor. Och eftersom att mina dagar är fulla av händelser av olika slag så införkaffade jag mig även en liten almenacka från Kontorab för 69:- med matchande penna för 27:- Riktig investering! Och bara av att vila ögonen på bytena får mig att vilja plugga.. typ! ;)

Hur har ni skaffat motivation? ♥

I Am A Shopping Class Hero.



Hoodie från Billabong, jäkla goa färger. :)


Rocktee från Gina Tricot, gillar den skarpt!


Och därefter lite accesoirer, två av mina fyra favoritpar örhängen ur höstkollektionen på H&M. Bara 20 kronor styck.

Hittade mig äntligen en liten klocka, med inspiration från Linnéa, på Ur&Penn. Inte alls fel!

Invigning av andra ring!



Och gårdagens startskott av andra året på gymnasiet invigde jag med Fanny på SPICY HOT (enligt mig Norrköpings bästa restaurang)! Vi hade sol och regn om vartannat. Därefter trotsade vi det ilskna vädret med en glasss. För att sedan avsluta med att rebelliskt smyga in på KÄRLEK-platsen. Much more picture kommer snart! :)
SÅ YEAY PÅ DETTA ÅR SOM NU ÄR INVIGT OCH SOM JAG ÄR SÅ JÄVLA PEPP PÅ! 


Sista dagarna av sommarlovet!


Fredagkvällen spenderades hos Johanna med VÄNNER!

Därefter JOBB JOBB JOBB på Team Sportia!

Måndagen (sista sommarlovsdagen) firades av med en repa på stan med Johanna. Vartefter jag tog en smoothie på By George med Elin. Deras smoothiesar ser lite läskiga ut, oranga och allt, men oj så goda de är! Ett glas proppfullt med motot, persika, jordgudd, banan & hallon säger man inte nej till!

Kvällskvisten spenderades hemma hos denna pingla tillsammans med Sofie & Johanna. Det hyrdes film och...

... käkades jäkla god sallad! Och bara därfor återkommer vi till hennes place fler gånger detta liv! ;)


The outfit of today.














Mycket färger, det gör mig glaaaaaad! :)
* Lånade ur Sofies garderob!


Slippin' through my fingers all the time.

Hej alla kalaspinglor & puffar! Idag började skolan. Och för att skaffa motivation köpte jag en hel del material... ja, jag köpte mig lite motivation helt enkelt. Nicke & jag drog ett varv i staden och chillade sedan till skolan. Kul att möta alla glada ansikten igen. Och eftersom att jag är som jag är, jävligt pepp på livet,  så efter lite upprop och shit drog jag och Fanny till Spicy Hot för att få i oss lite lunch. Mitt älsklingshak där Norrköpings godaste thaimat wookas. Vi tog oss en lång lunch och pratade om allt. Älskar den människan. Hon kör sitt race med sin stil i sitt tempo i sin värld. God vad jag diggar'na! (Vad är det för fel på Sveriges vädergudar? kan det vara så att de är sura över valet år 06? De kanske sitter där uppe och svär över att Göran Persson avgick, ja, så måste det vara. De är naturligtvis råsossar. och istället för att respektera vår demokratiska funktion så är de sura.) Så för att trotsa the weathergods som kör ett oschyst väderspel så köpte vi oss varsin glass. 88:or närmare bestämt, vilket är en väldans god glass!

Vi drog oss sedan ner till Strömmen för att hänka oss in på KÄRLEK-stället. Ett litet avspärrat industriområde vid some really old lokaler, där någon har sprayat KÄRLEK på väggen. Ganska välkänt ställe i Norrköping. Det jag vill komma fram till är att jag hade en dökul eftermiddag med den bruden! Catchade senare bussen hem till Sofie för att träffa henne & elin. Såg The Others med Nicole Kidman. Fräsch film, och även om jag sett den hundra gånger kom jag inte ihåg slutet! ;) Men men, nu är jag finally home och ska slagga järnet!
Puss på er.  

Busy day, today.

Hej alla galna kakmonster! Jag hade tänkt mig att sista dagen i frihet (imorgon börjar skolan) skulle spenders med kudde, täcke och möjligtvis VÄNNER, that's it liksom!  Så jag förberedde mig på sovmorgon och tidig hopp-i-säng... blir aldrig som jag tänkt mig! Och tur är väl kanske det. :) I stället vaknade jag 07.30. Stack in vid tolv till stan med Johanna för att inhandla lite smått och gott till skolstart. En tee från Gina Tricot, två par örhängen från H&M & sedan  Mamma Mia! skivan (I'm a huge sucker on it!). Vi hittade även Sofie & Elin på staden där de satt och fika, så ja, vi
hoppade in i deras samtal och blev kvar. Johanna och jag käkade baguette på CoffeHouse by George. Vårpå jag mötte upp Elin klockan fyra, annan vän, för en fika. Mycket trevligt! Och efter att ha hoppat fram och tillbaka så begav jag mig nslutligen tillbaka till Elin, Sofie & Johanna i Ektorp för filmhyrning & käk. The girlies bestämde till sig filmerna Into the blue & The Others. Två filmer som jag sett dryga hundra gånger, men så är jag en sucker på film också, och jag tjatade till mig Brokeback montains - varpå jag även lyckades övertyga dem om att se under maten. Förutom att Heath Ledger är en jävla skönhet (och DÖD) plus att Jake Gyllenhaal är svenskättling (!) så var väl filmen lite för djup för min sinnesstämning! Men what a fuck, imorgon efter the school bär det av hem till Elin igen för att se klart våra filmkap. Jag måste bekänna en sak. Jag blåste en femhundring idag. Jag som för bara ett par dagar sedan predikade om hur duktig jag hade blivit på att spara. Hm... jag antar att jag hade förtjänat dessa saker väldigt mycket! Jag var helt enkelt värd dem ! :P En skiva kostar skjortan, det är töntigt! Sedan teen och därefter foodie foodie och fika. Jag förstår inte hur vi kan hushålla med studiebidraget och samtidigt lyssna på musik. För inte är vi olagliga och laddar ner, inte? Jag ser det som enda utväg! Damn. Ge oss musik-bidrag! :P Jaja, nu ska jag slänga mig i säng och sätta på skivan, jag älskar när Amanda Seyfried sjunger loss I have a dream. God, I'm inlove with that combination! Jag har tyvärr inga bilder idag, blev lite senare än planerat som sagt. Men så fort jag har tid puttar jag in dem! :)

Good nighty,
Louise

Söndag.

Okej, headern är en "tills-vidare-utfyllnads-vara". Är så supersugen på något nytt som jag verkligen, verkligen vill ha! Imorgon är en ganska stor ny vecka. Tisdag, första dagen av andra ring, ska invigas med något pampigt... kanske till och med slår till med något så stort som SPICY HOT (favorit thai-hak)! Jag är så jäkla pepp på skolan, tro det eller ej. Ett år, sedan är det Kalifornien! ;) Nu ska jag slänga ihop lite kläder och shit till, ska till mormor och morfar för lite nattslaggning!

Puss,
Louise



Aruba, Karibien, 2007.


Catfight.

När jag är utvilad och energisk som jag brukar vara, är jag en väldigt diplomatiskt lagd person som kan snacka för sig. När jag är trött och grinig, vilket faktiskt inte alls är särskilt ofta - då är jag ganska mycket åt andra hållet. Och jag har märkt att det är just i detta stadie som min lillasyster ska tjafsa med mig. Typiskt: Jag sitter på datorn. Hon tjatar om något småsaksaktikt som egentligen hon är ansvarig för, typ disken. Jag försöker ignorera, och bara knappra vidare på tangenterna. Hon skriker. Jag börjar sjunga högt för mig själv. Hon pustar högt och spänner in ögonen i mig. Jag ignorerar vidare. Hon sätter på HÖG musik och går sin väg. Hon har varit sjuk här i en vecka och typ legat däckad i sängen 99% av tiden. Så ja, nu var det tydligen dags att ta igen all förlorad tid att tjafsa! Men men, jag älskarna för det! och egentligen vet jag inte varför jag skriver detta, bara kände för det liksom! Mohaha, jag antar att min rebelliska syster förtjänar en plats i min blogg! (; 

Tattuerad fjärill.

Tja, hej, hallå! Jag har äntligen tagit en myskväll framför teven. Det blidde.. hm.. 6 timmars jobb och tiden stack iväg hur fort som helst. Team Sportia-människorna är jätte trevliga och jag håller på att bli proffs inom skoområdet! ;) Dock kom jag på idag att jag äter extremt dåligt under jobbdagarna, en smoothie eller liten fruktsallad som mest. Förändring och förbättring på den punkten! Men nej, nu ska jag slänga mig i soffan och se Miami Inc. Ami, skönheten själv, är i Hawaii så Cat ska agera hans jobb idag! Jag är förälskad i detta program! :)

Over and out,
Louise


Tio timmars sömn!

 Och därmed rekord denna sommar. Så nu är jag utvilad och fit for fight. Jobb för hela slanten. Ha en underbar dag! ;)


take me home where I belong, West Virginia.

HEJ! Idag kom bakslaget, jag verkar ha talang (?) i att vända på dygnet, och idag kom tiden ifatt mig! haha, jag är seg som aldrig förr. Men vad gör väl det, om ett par dagar är jag tillbaka på min bana igen. Sov över hos Johanna inatt. Och var så trött att jag somnade lite titt som tätt och mellan det så hade jag tydligen dissktuioner med mig själv... haha, därefter jobbade jag ÅTTA timmar, dä ä göoa pängar dä. Team Sportia för hela slanten! ;) Var sedan och käkade Spicy Hot med Kim. Älska denna mat! Å alltid trevligt att träffa denna vän. Nu ska jag hoppa i mjukisbrallorna och sedan gå och lägga mig vid tio, om jag orkar vara vaken tills dess det vill säga. Imorgon är det JOBB JOBB JOBB !!! :D och idag slog det mig att jag om ett år är amerikan. Om ett år befinner jag mig i Kalifornien. Detta år är alltså det sista med vännerna, i princip. Därför ska detta år utbyttjas till max! Jag är trött. Har en massa ruuliga saker att se fram emot. Projekt som ska sättas vi verket. Jag älskar mitt liv!

Sov gott.


Tänka, tänkte, tänkt.

Fredagsprat. Kanske ett nytt smart sett att avreagera/ventilera/fläkta/lufta/motivera sig själv på!

Mina aktuella livskategorier:

Skolstart/sommarlov: Hetaste samtalsämnet! Det ska bli roligt, men visst är det lite ångestfyllt att känna sommarlovets sista dagar ticka förbi. Dock har detta lov varit ett av de absolut bästa. En underbar blanning av vänner, nya människor och händelser har präglat mina dagar! :)

Kalifornien:
Klockan tickar ner. Om ett år befinner vi oss i tha US and A. Tidigare tog det emot att känna hur jag reste ifrån vännerna. Men mycket har hänt, jag är självständing och ser inte ett endaste problem på vägen. Jag planerar att köpa mig en bräda vid ankomsten. Catcha lite tickets till koncerter redan innan, så att man har biljett när man är USA. Linkin Park, Jimmy eat world och Red Hot Chili Peppers planeras bland annat att ses, förstå vilket jäkla drag.

Andra bloggare: Jag är inget för att dissa andra "stora" bloggare :P Självklart kan man beundra vissa, samtidigt som man kan fnysa åt andra. Men varför ödsla energi på att skriva ner dem i min blogg bara för att jag stör mig på dem? Då finns det bättre åtgärder - som att hoppa över att läsa deras bloggar till exempel... Istället vill jag gärna lägga till att de vars bloggar som jag läser har förtjänat sitt namn i min blogg.  
Sofie
Becca

Två tjejer med olika coola stilar, jag har fastnat för deras texter om sin vardag.
Blondinbella
Hon må vara kritiserad, men det raderar inte det faktum att hon är en  jävligt driven kvinna.

Medgångar: För tillfället hoppas jag att min & Soofs plan går i lås, den kommer presenteras den 29:e augusti i sådant fall! ;) A dream coming true, så att säga.

Nu ska jag skynda mig hem.
Puss, pussade, pussat, glass.


Im a rock-abuser.

Hej på er. Jag hoppas att ni har sovit gott, riktigt gott. Mina dagar har varit fyllda med planer och roliga händelser, så min kropp somnar vid minsta kontakt med en kudde. Gårdagen började ute hos mina morföräldrar där mina kusiner strandade för dagen. Och har ni sett "That's 70's show" då gänget alltid har en vana att sitta runt ett bord och prata, diskutera och knasa sig. Ungefär skulle jag vilja beskriva våra dagar hos mormor och morfar när alla kusiner är samlade. Vi sitter runt ett bord -de flesta har fötterna uppe på stolssitsen och knäna uppdragna vid bröstet- och så turas vi om att skämta, berätta anekdoter, reta Clara (7 år) som är ihop med Calle (cool kille i Västra Husby) eller reta Chrille för hur han gång på gång lägger in stötar på Feffe (tjej på landet). Caroline pratar om hur Clara hittar på rackartyg. Jag pratar om allt mellan himmel och jord -Alicia kommenterar minsta mening- och Philip citerar alla kända hockey/fotbollsproffs som någonsin funnits. Därimellan fäller Clara knäppa-roliga kommentarer om hur hon ska göra barn när hon blir stor, istället för att köpa (adoptera) för att det är så pass dyrt (och en oändligt stor mängd andra tankar som barn har). Alla skrattar. Chrille kommenterar med att retas. Clara slår Chrille. Alla skrattar ännu mer.  Jag bara älskar min släkt!

Klockan fyra mötte jag Ida för en smoothie på Coffehouse by George. Jag skulle vilja beskriva Ida som en av de coolaste människorna jag vet. Hon lever livet. Bryr sig om andra. Skrattar så att man själv börjar skratta. Och bara får en att må bra. En flicka med en egen stil och stor hjärta, detta gör henne döball! Ida och jag kör den klassiska "vi-måste-ses-en-dag"-pratet varje dag vi springer på varandra på stan, vilket alltid resultera i "tiden-går-så-fort-och-man-hinner-inte-med,-vi-måste-börja-skärpa-oss-!" Dvs. vi lovar alltid dyrt och heligt att vi snart ska ta oss i kragen och ses men att tiden inte räcker till. Så igår bestämde vi oss för att ta tag i det hela. Vi införde en tradition som lyder: Var 14:e varje månad är det Ida & Louise-dag. Vi träffas då vid ett angivet klockslag på Coffehouse. That's it! Klockrenaste traditionen på mycket länge!

Efter fikan med Ida åkte jag hem och träffade en annan liten trevlig filur! :) Dessutom bestämde Clara och jag att hon ska skicka in ett bidrag till Lilla Melodifestivalen, hon älskar att sjunga och har nämnligen skrivit en egen låt som heter "Balett". Go Girl! Nu ska jag fixa i ordning mig och sedan springa ner på stan för att möta Lovisa! :)

Ha en underbar dag,
Louise

Like Frankie said, I did it my way!



Hej. Jag har nu jobbat ÅTTA timmar... HAWAII HERE I COME! MONEY IS MY SOULMATE. Därefter vart det hem till en glad fjant som lockade med Armageddon. Jag är alldelles för lättköpt! Och ja, det var det jag hade och bjuda på för denna kväll. Resten av mitt lov är hårt koncentrerat. Träffa människor, uppfylla sommarmål, planer planer planer. Jag älskar mitt liv.
Over and out!

Like rain in the desert.

Hejhå! Har lite bråttom, så tänkte slänga in ett par ord om mitt liv. Gårdagen spenderades först med en sväng i stan med mamma, mormor & Alicia. Jag inhandlade en liten armbandsklocka och en Billabong-hoodtröja. Det där med att jag har börjat spara, jag ser dessa saker som ... invseteringar! ;) Därefter bar det hem till Sofie, tiden slog bakslag då jag vänt på drygnet för kraftigt, jag hade en really badday. Så  ja, vi gjorde som alltid... vi bara möjste. Phille & Oskar pallrade sig hem till oss för film och prat, jävla nattugglor. Mer då? Jag klippte mig, hatar att ha saxen i mitt hår. Men mitt hår skrek av åtrå av att få fräscha upp sig, så.. jag gjorde't! jag säg även I AM LEGEND, två gånger! Filmen är underbar! :) Sofie klagade dock och påpekade att det var den sämsta film hon hade sett (filmen innehöll alldelles för få människor ) (?) jag tycker att dne var en höjdare! Den hade något särskilt. Plus att Will Smith är en jävel på scen, favorit.

Sofie sov över och åkte hem skapligt. Sedan spenderade jag dagen idag med en annan väldigt härlig person! :) Mycket myjsit! Then to the final, JOHANNA FYLLER 17 ÅR IDAG! Så jag myste hos henne resten av kvällen tillsammans med hennes tuffa släktingar. Fanny-Maria & jag köpte One Tree Hill Säsong 2 till fröken! Jag älskar den bruden! Jag vill även påpeka att Sofie Wernerson "aka" min bästa vän har satt ner sina fantastiska värderingar om kroppsideal i sin blogg. Våga inte missa! www.wernerson.blogg.se

Nu ska jag soova och se på I am legend,
ha en underbar dag imorgon, för det ska jag!

Mormor catchade mig vid min passion, körsbärsträd, där under jag i princip bodde hela sommaren! Så ja, jag tänkte att det var lite status att visa att min mormor kan fotografera med min mobil. GO MAMA!

If god was a DJ.

Nu ska jag ta mig i kragen och börja tillbaka min kropp in i någolunda hälsosamma sovrutiner (lär ju behövas).  Dessutom måste jag överväga mina tillgångar och mina tillvägagångssätt att öka mina tillgångar. Jag ska spara ihop 40 000 svenska riksdaler till juli 2009 och därmed USA. Med andra ord dryga året kvar. Pengar till min tid att leva där, shopping (ska ju ha en ny garderob när jag kommit dit), Hawaiiresan som jag ska lägga till under året, men även surfbrädan, surflektioner och allt annat som kostar pengar här hemma. Jag ser nada problem med att tjäna ihop 40 papp. Jag säger inte pappa betalar, utan vill man så kan man. Det som skrämmer mig, är hur extremt sparsam jag måste bli. Jag kan vara sparsam, på mitt sätt. Njae, vi vet alla att du inte klarar av det. Men bara för att jag köper det jag vill ha är jag inte bortskämd (allt är ju naturligtvis relativt) utan jag jobbar ihop pengar för att kunna ha råd. Jag ser pengar på ett väldigt annorlunda (och för mig) öppet och bra sätt: Vill jag ha pengar - skaffar jag mig det, hela världen är full av dem. Det är bara att ge sig ut och plocka till sig dem. Jag försöker ta mina idéer från tanke till handling, vilket kan bidra till inkomster. Idag sitter jag med en massa idéer, projekt, planer och tankar -jag älskar att vara a busy person in mind!

Nu ska jag sova,
godnatt!

A true color shining through.





Tänk så lätt man hittar småsaker. Småsaker som bildar högar. Och som tillslut blir en mängd saker som bara skulle bli ett par få. Mest förtjust blve jag i de första armbanden på översta raden, från Indiska. Därefter följer örhängen (från H&M jag har de svarta) som har blivit mina favoritpar. Jag funderade faktiskt på att vidga ut mitt hål i örat, tycker om stora örhängen (i måttlig storlek) men nej, jag vill inte ha det stora hålet, bara örhänget som skulle passa i. Så istället blir dessa örhängen sjukt bra. Dessutom ska jag pierca mig ytterligare i örat i höst, i den lilla snibben som inte är öronsnibb (?!) Och på andra raden finns armband från H&M (såsom det vaniljevita överst) tillsammans med den barnsligt balla tee'n från Forever21. Jag avgudar deras tee's och jag kan inte bärja mig tills jag flyttar till USA! :)


I walking on sunshine!



Peppad på livet, saltad till döden... eh va?



VI HAR INGENTING ATT FÖRLORA!

We took a walk and fixed the talk.

Åh jag blir helt sprallis, när jag tänker på att vi ska till ...
Sofie min älskling, kåm hejm så vej kan spejla lejte kejno!

Let's live!

Hejhej! Längre å längre mellanrum mellan inläggen, måste vara bristen på långtråkighet och överskott på idéerna. Tyvärr kunde Martin inte ta sig upp hit, utan när vi skulle bekräfta biljettbokningen så kom vi på att "hey, var kan vi hämta biljetterna?" och det visade sig att man inte kan hämta sj-biljetter utanför Sverige. Man kan åka från Köpenhamn till Norrköping, men man kan inte hämta biljetterna utanför våra gränser? :S  Hur gör man då när man ska ta sig utomlands till Sverige? Jag menar, bor man inte i Sverige men vill nyttja vår nations tågrälsar, måste man då först ta sig till Sverige och fixa biljetter, för att sedan åka tillbaka i det land man bor i och hoppa på tåget. Förstår ni min frustration? Inte ens lite? Vet ni varför? För att jag inte är frustrerad, jag är ickemagnitiserad när det gäller frustration! Jag kan hantera all teh stress taht comes within'. Egentligen tror jag inte ens att ni förstår vad jag menade med föregående ord, ni sitter där och får inte ihop det jag försöker få fram, eller så slutade ni bry er när ni märkte att det jag pratade om inte gav er någonting, det är bra det, ibland pratar jag för mycket. Klockan är 17.17 -önska er någonting!

Hur som helst, förutom bakomliggande gryta av oväsentliga (?) ord så är jag så jävla pepp på livet! (Vadå, att jag inte får svära? Vi är väl Newage, right? Och jag använder mig bara av svordomar för att uttrycka mig kraftigt!) I fredags träffade jag min Sofie, innan hon drog till örebro med sina fruar. Vi diskuterade kommande planer. Igår, lördag, arbetade jag. Det var väldigt trevliga människor och jag ser fram emot hösten! Därefter mötte jag upp Linnéa och vi tog oss hem. Eftersom att jag hade genomlidigt en tufft rolig dag så var jag enbart öppen för chilltime och Linnéa som så ansträngande hade suttit hemma och myst var trött hon med. - Så vi slog till med chilltime för hela slanten, VÄNNER, Raise your Voice, Girls just want to have fun, ja ni vet, mys helt enkelt! :)

Men nu börjar tiden tryta (finns det ens ett ord som heter så?) så jag slänger in lite bilder i ett nytt inlägg precis efter detta, ha det underbart! :)

Let's live!


Fredagsmys!

Fredagarn är mina favoritdagar, men ibland skrämmer det mig hur fort de kommer ifatt varandra! Tyvärr blev det danska besöket uppskjutet ganska hastigt. Alltid kul att se fram emot saker och ting! :) Om en timma ska jag catcha bussen till Sofie för att smida vidare på våra planer, ser så oändligt mycket fram emot dessa vankandes dagar! Jag brukar tänkta på att aldrig döda spindlar, jag har stenhårt fått för mig att det styr regnet. Ni vet, dödar jag en spindel regnar det imorgon. Haha, tvångsbetonande handlingar! Men men, jag låter bli. Hur som helst funderar jag på hur regnet har kunnat hitta hit, jag har ju faktiskt inte rört en endaste liten spiderman på senaste tiden. Har faktiskt varit ganska duktig på den punkten! Så, if the weathergod seems to see detta inlägg kan du väl slå mig en signal, för vi måste ha missförstått varandra!

Nu ska jag äta.
Puss.


Prata inte om fåfänga!

Ni vet dessa listor som cirkulerar runt via bloggar, bilddagboken och så vidare. Listorna som ofta uppkommer av lite för mycket fritid och långtråkighet, eller bara en stor lust att få dela med sig av sig själv. Hänger ni med? Ni vet listor med rubriker som "Hur fåfäng är du?" och sedan svarar man på frågor som "använder du mascara varje dag?". Jag tycker det är underhållande, för hur kan fåfänga avgöras med hur många lager mascara man klär sina ögonfransar i?

Enligt Wikipedia är fåfänga en överdriven tro på egen förmåga att imponera på andra.

Igårkväll gjorde jag följande: ansiktspeeling, ansiktsmask med ansiktsyogurt, hårinpackning, bodypeeling, smörjde in kroppen med bodybutter, bodylotion, kroppsolja, läpppeeling, fotbad, fotpeeling, handbad, handpeeling, manikyr, pedikyr. I vanliga fall anpassar jag min kropp efter min thaiboxning, kortklippta naglar etc. Och tiden till peeling eller ens bodylotion/hårinpackning existerar inte. Väldigt sällan hinner jag ens lägga på ett lager nagellack, mitt liv är fullpackat med saker som jag tycker om att göra. Visserligen tycker jag väldigt mycket om att få ta hand om min kropp, för det är precis vad det handlar om, att ta hand om sin kropp. Få lägga ner lite extra tid på sitt yttre som får den inre välmående känslan att växa. Och även om jag upptar min tid med annat, så tycker jag mycket om att få fixa och greja med dessa saker. Att vräka ur sig att detta skulle vara fåfänga att måla naglarna, kleta på mascara, locka håret, klä sig i speciella kläder. Vad behöver vi ordet "fåfänga" till? Ingenting! Jag anser att sättet vi behandlar vår kropp på är individuellt, så varför lägger folk ner så mycket energi på att reta upp sig eller ens kommentera (negativt) andra människor sätt att se ut på?

Vill jag stå framför spegeln två timmar innan skolan - låt mig göra det! Vill jag sminka mig upp över öronen bara för att gå ut och hämta posten -låt mig göra det! Vill jag färga mitt hår svart, sota ögonen och ha knallrött läppstift- låt mig göra det! Det är ju faktiskt individuellt helt och hållet. That's it!


Mysonsdag.


Dessa två ingridienser ska få stå för min kväll!
Film & mypysgott! :)
Tillsammans med saknade människor!

What you give is what you get.

 
Igår vart det käk på Fräcka med kusinen, väldans trevligt! Sedan bar det av till Krokek och Sofies jobb. Och som den forna glassoman jag är, lyckades jag faktiskt nöja mig med bara päron & blåbär, mitt missbruk är behandlat! Soof följde med hem och där satt vi och planerade vårt kommande äventyr i timmar! Utflykter, käk, ja ni vet rubbet av vad ett äventyr innehåller! ;) Och imorse sov sömntutan ut medans vissa andra stack in till stan på morgonkvisten för att gå på möte.

Klockan ett mötte jag upp Elise & Cassandra för att käka på Coffehouse by George, vilket var mycket mysigt! Eftersom att jag har kommit till en fas i livet då jag är i stort behov av att SPARA har jag använt mig av två metoder: gå på stan utan pengar/blundat och gått vidare när jag hittat något fint... Ingendera av dem har funkat så värst vidare, jag mår bara allmänt dåligt! Men, har man ett mål är det värt att verkligen satsa. Och det som gör mig trött är dessa priser vi betalar för att mysa till det lite socialt, vi äter ju- och fikar upp pengarna! Jag har förstört groteskt mycket pengar på mat och fika denna sommar. Och dessutom... vill de inte att man ska kunna gå på bio? 100 kronor för en film, njae va?! Dock ska jag se dessa: The Mummy, Batman the dark knight, Sex and the city, Arn riket vid vägens slut, HANCOCK, Narnia, Patrik 1,5, Get smart. Och jag har redan sett Mammi Mia TVÅ gånger och sedan bjudit Clarakusin på Kung Fu-panda! :) Nej hörreni, så här kan det ju inte fortsätta!

Nu ska jag ta och sätta på lite VÄNNER!
Take Care.


Sex, Yalla & vitlöksbröd!

Detta regnväder ska tydligen föreställa sommar. Jag tycker visserligen att det behövs ett par dåliga dagar lite då och då, så att man bara kan mysa in sig i filten med en bra film, utan att ha dåligt sammvete. Men nu tycker jag att regnguden kanske överdriver lite för mycket. Jag vaknade upp imorse (i världens skönaste bäddsoffa) av att Sofie satt och tog kort på oss två kort... Tjejerna hoppade av en efter en pga jobb, date, dödsstraff och diverse andra orsaker. Johanna, Fanny & jag råstartade morgonen med Sex and the city. Och jag kilade ner och köpte vitlöksbröd och Yoggi Yallas till folket. Sedan har Sex and the city i princip varit vår dag. Dock tycker jag om sommarregn, men inte när man är solsugen till max. Vi somnade runt fyra, vilket är tidigare än vanligt these days.

Vi fick storbesök av Mickes barndomskompis och hans familj ikväll som just är hemkomna från att ha bott i Australien. De har en cool son runt åtta och en söt liten flicka, tre år, som heter Alicie. Jag tog på mig "underhålla-Alicie"-rollen och drog fram lite barbies. Då hände något konstigt. Jag kände mig helt borta på området, mina skills inom "Barbie & Ken" var som bortblåsta. Haha, allvarligt, det kändes som om jag stod på en avancerad Yogakurs -inte kunnandes något bland alla proffs. Alicie var proffs! Aja, man lär sig något nytt varje dag! Och visst kan det kännas som om stinget är borta, men jag känner på mig att en dag kommer jag att få tillbaka min förmåga helt enkelt. Idag kom faktiskt verkligheten ifatt mig, jag somnade under filmen. jag vill inte fundera på hur det ska bli när sommaren drar igång. Hihi.

Kanske kommer få finbesök från Danmark i veckan, vilket jag inte alls har någonting emot! :) Oh, lägger in en bild på min bästa vän Wernersonaren från Brånnestad. Man muckar inte med henne i första taget om man säger så! ;)



(Ida, vi ska ju se SATC tillsammans + att nu har jag sett Mamma mia två gånger vilket gör att jag har hunnit ikapp dig. Så kan vi se den en tredje gång! Jag saknar dig skruttunge. Hoppas du har det bra i Finland!)


The outfit of yesterday.


I can dance for you.

Johanna har hängt hemma hos mig hela dagen. Och tillsammans har vi myst igenom VÄNNER & OTH, underbara tv-serier som jag inte kan få nog av. Dock hatar jag när tv-serier går mot sitt slut, det sänker mig på något sätt. Ursh, jag hoppar hellre det sista avsnittet och inbillar mig att huvudpersonerna kommer leva vidare i all evighet än att se dem dö/flytta/mova on... Och mot kvällen åkte vi in till Fanny-Maria för mys och sedan mötte vi upp Sofie och tillsammans såg vi Mamma Mia för ANDRA GÅNGEN. Jag älskar filmen, den gör mig så jävla glad. Ge mig mer! Så där satt vi och skrattade/sjöng igenom scenerna tillsammans, lagom trötta, lagom flamsiga, lagom pepp på livet! Mycket trevlig kväll! :)



Och ibland faller snön mitt i sommaren.







För första gången på väldigt länge kom jag knappt upp i morse. Våra nätter tär på oss, Sofie. Men än en gång, vi är här för att leva livet! Läste ni mitt förra inlägg så antar jag att ni fått ett hum om i vilken stor utsträckning vi leker med dygnets timmar. Vi kom i säng runt fyra och vaknade nio, hyfsat bra för att vara oss. Vi är så jävla pepp på livet! Hela dagen gick jag och pratade med henne i telefonen och när hon slutade jobbet catchade jag samma buss och vi begav oss till Smedby. Vi har stora planer på gång! Ikväll har mina kära syskon äntligen begett sig hemmåt. Saknade som in i H. Så nu ska jag nu ska jag ner och krama ihjäl dem, typ.
Puss på er alla Peppiga Pior & Snobbar! :)

Vi har ingenting att förlora.

Tja på er! Här sitter jag at Sofies place och klockan är... 01.30... Livet är till för att levas, eller hur?! Johanna och jag vaknade inte fråns klockan tolv, och det är ganska illa. Men samtidigt behövligt efter natten hos Zara. Därefter blev det ett par One Tree Hill avsnitt för att sedan slänga sig i poolen. Fredagar blir världens bästa dagar, vad man än gör med dem. Snart börjar skolan. Helt okej. Eller nej, ska bli kul. Jävligt kul förresten. Jag är helpepp. Och tills dess ska jag göra allt jag känner för, det är jag bra på. Runt åtta var Sofie hemma från jobbet. Haha, alla runt mig har jobbat hela sommaren och jag bara njuter. Jag vill hellre jobba när skolan börjar. Big plans på gång! Och vi träffades på hageby för att inhandla lite foodie tillsammans. Eller rättare sagt, hon skulle handla och jag insesterade på att få följa med. Jag älskar att handla mat. Udda hobby, jo jag vet! Men jag känner sådan passion för att bara vandra omkring och välja godsaker ur hyllorna. Det resulterade i potatissallad, kyckling, melon & kiwies. Sofie slängde med en Ben&Jerry's, och för en gång skull avstod jag. Jag börjar allvarligt talat tröttna, eller så är det bara en liten fas. Sedan vard et cykel tillbaka till hennes funkisvilla. Och maten stod på bordet klockan halv tolv. Vi bredde på med filmen Crossroads, älskvärda gamla film med allas vår kära Britney. Jag kommer så väl ihåg hur jag och min kusin, då bästa vän, Alexandra såg den på bio. Det var kärlek från första ögonkastet. Och vår passion är fortfarande glödande. Hur kan man inte tycka om den? Lite nostalgiskt var det hur som helst. Vi har hela huset hemma, Sofie ser One Tree Hill och jag skriver bloggen tillsammans med Mange Schmiths Vi har ingenting att förlora, efter att J presenterade den för mig är jag fast. (Och du, allt kommer lösa sig! Ibland går man för man känner för att göra det. men likaväl kan man sätta sig ner igen.)

"Varför kan vi inte ha lite fint ibland
Flyta runt i en båt i en skärgårdshamn
Byta upp våran kåk till ett herrgårdsland
Om vi gifter oss vem ska byta efternamn

Vi har ingenting att förlora
Och jag vet att det lönar sig att kämpa
Ingenting har vi att förlora
Och jag vet att det lönar sig att vänta"

God natt dudes!

RSS 2.0