Goodbye July.

Jag ligger här i sängen med Johanna och tittar på One tree hill.
Imorgon står bad & sol på schemat och antagligen spendera kvällen hos Sofie med lite människor! :)
Jag hade aldrig föreställt mig juli såhär.
Men det blev bra, så jävla bra!
Jag kommer sakna det.
Nu ska augusti bli ändå bättre.
Sov godast.
Louise


We're only watching the stars.

Jag har just kommit hem från en av mitt livs underbaraste nätter. När vi kom till Ida igår väntades grillning, So you think you can dance, Singstar och ja, tiden simmade iväg fortare än vanligt. Ida & Sofie lämnade oss tyvärr, men vi andra, Alexander, Johanna, Zara, Nelly & jag, slog ut sovsäckar i tälten. Därefter la vi oss på studsmattan under den stjärnaklara himlen, och så började orden trilla på. Vi hämtade sovsäckarna och där log vi, bara tittandes upp på alla himlens skatter, pratandes om allt mellan himmel och jord. Hur ska jag beskriva känslan? Makalös? Otrolig? Obeskrivlig? Att ligga under stjärntäcket och prata om allt som föll oss för fick mig att bara vilja skratta (!) och känna att livet är underbart! Allting är möjligt. Det vi vill göra, har vi chansen att verkställa. Vi är våra egna äventyrare. Vi låg där till klockan fyra då solen började förbereda himlen på uppgång. Tillsammans låg vi tätt intill varandra och bara mös till varandras livsberättelser och framtidsplaner. Jag skulle vilja påstå att det är ett av mitt livs underbaraste dygn.♥

Efter att ha catchat bussen hem mötte mamma upp mig och vi gick och käkade thaimat på Sing thai. Jag är frälst i denna mat. Därefter följde jag med henne till Hemköp för att fixa lite krubb till Micke och vad finner jag där om inte Jacob!? Så vi tog en lång promenad, glass och sedan hem till hans lyxvåning! Haha. Eric kom efter en stund och ja, man njuter med dem i sin närhet. Jag saknar dem något fruktansvärt, enbart för att de är några av världens bästa människor! :) Och jag är evigt tacksam för att ha fått lära känna dem. ♥

Johanna kommer strax hit för lite One Tree Hill/VÄNNER-maraton och andra mysigheter! :) Jag är så glad för att vi har hittat tillbaka till varandra. Hade tänkt lägga in bilderna från gårdagskvällen, men fick inte tag i dem, de kommer inom en snar framtid så idag får Jacce pryda dagens bild. :)


A change in the weather.


Fanny & Johanna kom som planerat. De frågade om de skulle ta med något. Jag svarade bananer. Det resulterade i kyckling, baugette, plommon, två stora istea, vitlökssmör, choklad x 2 och FEM BANANER. Förstå att man har power att påverka! Dessa två donnor hemma hos mig resulterade i en jäkla massa skratt. Fanny är den mest highpade människa på denna planet, hon i princip flyttade hem till mig. I sin rosa "beachbag" bar hon handdator/iPod, Laptop iPod, kamera, TVÅ mobiltelefoner, två handdukar (Louis Vuitton) och sist men inte minst en filt, som till och med den var hightec. Och som om detta inte var nog, när jag och Johanna stod och skrattade med ögon stora som äpplen började hon plocka med sin "lilla" neccesär, 15 000 i solskydsfaktor, handkräm, fotkräm, bodylotion, bodybutter, bodyscurb och sist men inte minst ... ett läppbalsam! :) Mohaha, Fanny är min idol när det gäller packning! :)

Nu ska jag slänga ner det sista i min väska till Zara, typ tandborste & pyjamas och jag ska ändå sova över... Ja, jämnför med Fanny så ser ni våra "små" skillnader. Haha. Därefter ska vi plocka upp Johanna, så bär det av till Zara där Ida, Sofie, Alexander & Nelly väntar!

Stor kram,


Photos made with love.



Nyvakna och på topp! :) (Typ svindyrt material bakom kulisserna.)

´




Avslutar med denna!
Ha nu en superskön dag människor! :)
Kram


Banana pancakes.


Lägger in lite bilder från Idakvällen! :) Min outfit den kvällen.

Ida, skönheten (och födelsedagsbarnet) själv!

Sofie (vackraste klänningen) & Alex (ballaste stilen)!

Min bananpankaka i egen person!


Och låter denna bild avsluta en galet trevlig kväll!

If I could go head over heel for someone...

Än en gång, jag är en tänkare. Jag tänker på allt. Jag sitter ofta och filar på idéer, försöker hitta små lösningar till alla knutar, utvecklar tankar och funderar ut vettiga svar på knepiga frågor. Vare sig jag vill eller inte så tänker jag så det knakar. Jag blandar alla möjliga områden. Kärlek är ett sådant ämne. Mitt civilstånd skulle väl kunna beskrivas som Texas, jag är kräsen. Kanske lite väl kräsen, haha! Jag kan ofta sakna det där galna kärleksruset och den starka längtan efter att bara vilja vara nära personen man håller av. När jag var fjorton fann jag kärleken för första gången och tro mig när jag säger att den kom i en stor dos. Men precis som allt annat så fick även det ett slut. Allting har ju sin tid.

Jag har tyvärr en förmåga att på något sätt kasta bort potentiella möjligheter till att hitta kärleken. Kanske pga att jag är en ensamvarg och känner mig låst och inständ i ett förhållande. Och om sanningen ska fram så är jag enormt kräsen. Jag har supersvårt att hitta någon som får mig att vilja stanna. Förut kunde jag känna att detta var till min nackdel, men med tiden har jag verkligen förstått att detta kommer resultera i något gott. Kräsenheten kommer ju att "sortera" fram mig till den som passar mig bäst. 

Andra gången starka känslor passerade in i mitt liv var för ett år sedan. Jag träffade en människa som satte ord på mina tankar. En kille som jag beundrar så enormt för hans värderingar, hans respekt till andra och ja, allt han är. Om han hade velat, hade jag stannat, för med honom kände jag mig fri. Han kunde konsten att känna mig som att jag var hemma. Istället för att känna mig inständ så lyfte han mig med sin personlighet. Idag är han en av mina bästa vänner och en viktig person i mitt liv.

Jag funderar ofta på kärlek. Ja, på min framtida livssituation överhuvudtaget. Vem kommer stå vid min sida om ett år. Om tio år. Vart jag kommer stå om ett år. Om tio år. Jag är en livsnjutare som inte oroar mig ett dugg inför framtiden. För jag vet att igår är historia, imorgon är ett mysterie och idag är en gåva. Och allt är ett stort enda äventyr... 


Hell of a tuesday!

God kväll. Här ligger jag nu i min säng med två stora vaniljedoftande värmeljus (jag har inte fixat någon belysning än) vid min sida, samtidigt som Rachel Yamagata spelas på youtube. Ganska mysigt. Tyvärr blir det att man vänder på dygnet under loven och det känns som om min kropp har vant sig alltför mycket, tyvärr. Jag har verkligen svårt för att somna på kvällarna. Men, som tur är så har jag så många saker jag vill göra att jag alltid lyckas hålla mig sysselsatt!

Sofie och jag har spenderat dagen i solen med våra små projekt. Vi har bla agerat fotografer. Bilder kommer inom en snar framtid... Därefter var jag med mamma och Micke på teatern "Kaos på kåken", riktigt småcharmig fars! :) Dock kände jag verkligen att jag inte passade in i omgivningen, publiken bestod av... pensionär. Ett fåtal ungdommar, men resterande 90 pers var garanterat över sextiofem, varav jag även hittade min farmor och farfar i folkmassan. Därefter blev det käk hemma hos mormor och morfar.

JUST DET JA, idag fick jag mina första riktiga USA-handlingar. Jag har blivit antagen som en av de tjugofem studenterna att åka med Explorica! När jag kom hem ikväll låg ett stort kuvert i brevhögen. Hey, jag var och är världens lyckligaste! Detta betyder att jag nu har en extremt stor bunt pappersformulär att fylla i. Det är ett år till, sedan bär det av, och ärligt talat kommer detta år att swicha förbi lika fort som en ferrarribil på en formel1-bana. GO LOUISE!

Imorgon får jag fint besökt av fröknarna Johanna & Fanny. Bad, bad & sol står på schemat. Och kvällen ska spenderas i Jursla ute hos mitt geléhjärta Zara, underbara människa! Där blir det att träffa gammalt folk från 9:an, med grillmys och tältning! Det är snart mindre än tre veckor kvar till skolan börjar. :S Skrämmande, men samtidigt jävligt kul (?) ja, faktiskt så är jag helpepp. Nu jävlar, liksom! Jag har två nya jobb, och flera projekt på gång! Plus att jag banne mig ska åka på sista minuten, vilket jag riktigt längtar till! :)

Sov så gott nu chokladungar!

Tjejer, ni är inte tjocka!

Har ni aldrig känt ett behov av att radikalt börja förändra något i er kost, motion och livsstil bara för att bli vackrare smalare? Nej, jag menar inte att ni har försökt bli nyttigare genom att ta bort skräpmaten, lägga till några salladsblad på tallriken och springa ett extravarv under träningen. Nej, jag pratar om komplexproceduren! Ni klarar inte av att titta er i spegeln, än mindre att ta på er en bikini -för att ni känner er tjocka! Pga detta måste ni börja överväga möjliga utvägar, och vägen till skönhet verkar inte alls ligga för långt bort...
 
Jag vet själv hur det är, jag har både stått och tittat mig själv i spegeln och stått brevid och hört hur en egentligen riktigt smal människa har kastat föräckliga kommentarer om sin -tillsynes minimala- stora rumpa. Först till mig själv, så fick jag komplex i sjunde klass. SJUNDE KLASS! Jag har aldrig varit pinnsmal, men heller aldrig tjock. Min kropp såg ut som en fotbollstränandes flickas kropp ser ut. Jag var i en period av jämföringar av andra samt att jag såg medias utbud av hur en "normal" kropp ser ut. Det går inte över en natt, utan långsamt började jag trappa ner med maten. Speciellt i skolan, där en mindre potatis inte märks. Dagar blev till veckor och veckor blev till månader. Och sakta men säkert utvecklade jag en metod -som för mig verkade perfekt- som vande min kropp att bli tillfreds med den lilla mat den fick. Jag hade inte anorexia, men jag kände inte samma starka band för mat som jag en gång gjort, alltså skulle jag vilja säga att jag var påväg i Anorexiens riktning. Och ju fler gamla par jeans jag kunde komma i, desto mindre mat låg på tallriken. På våren av sjuan hade det gått så långt att jag på lunchen sällan ens gick till matsalen, vad skulle jag där och göra? Jag var smal & lycklig!(?) Och tänk er själva, ni vill något så gärna och när ni väl arbetar erat mål och arbetet börjar visa resultat inte fan vänder ni om! Att tänka tillbaka på dessa månader idag får mig att vilja kräkas -och inte för att jag känner mig tjock- utan på grund av tanken på hur unga tjejor blir påverkade. Jag blev påverkad. Starkt påverkad. Även om jag då inte ville erkänna det. Jag funderar ibland på hur det hade kunnat sluta, vart jag hade stått idag -om jag ens hade stått idag. Min räddning skedde i slutet av våren 2005. Det var en måndag och vi hade idrott. Under lunchen hade jag suttit i kaffeterian och pratat bort minutrarna, inget konstigt med det, det var vardagsmat. Och jag kommer väl ihåg hur idrottslektionen var inplanerad halvtimman efter lunchen varje vecka, vilket klassens tjejor alltid försökta påverka med tanke på att maten då inte hade hunnits smälta, vilket jag inte hade några problem med. Det kanske låter lite att hoppa skollunchen, det kanske inte räknas som någon ätstörning, men det är likväl 1/3 av erat dagliga intag som jag valde att avstå ifrån. Jag kom till idrotten med mina kompisar, bytte om och laddade upp, de klagade på håll och jag skuttade lätt omkring och kände mig nöjd (hur fan kan man känna sig nöjd?!). The fyspass of the year skulle träda in den dagen. Idrott har alltid varit ett stort favoritämne. Och jag var lika peppad som vanligt, med eller utan mat i magen. Vid den tiden var det viktigt för mig att prestera till max, ge allt för att få bästa resultat. Janne, vår idrottslärare, hade byggt upp en fysbana och vi skulla ta oss förbi den 4 gånger, jag gav mig fan på att klara den 8. Jag klarade det åttonde varvet, men ingenting mer. Istället svimmade jag i femtio minuter och vaknade av att ambulanspersonalen väckte upp mig. Jag kommer så väl ihåg hur mina vänner tittade på mig med tårar i ögonen när jag åkte iväg, hur Erica & Moa (mina då bästa vänner) kämpade för att få åka med i ambulansen och hur jag inte kunde hålla tårarna borta. Då gick det upp för mig 'att hur fan kan man vara så dum mot sig själv?' Efter ett antal prover fick jag bekräftelse, jag var undernärd. Det tog inte många minuter för mina föräldrar (Mammi & Micks) att ta sig från ett möte och komma till mig. Och under de minuterna har jag aldrig saknat dem mycket som jag gjorde då. Jag ville bara att de skulle krama mig och säga hur allt skulle bli bra igen. Det gjorde de och allt blev bra. Jag kan känna stor tacksamhet över att jag svimmade den dagen, men ska det behöva gå så långt?

Till min vän, en av de smalaste man kan tänka sig, och alla är vi olika. Hon bantade inte, utan åt ordentligt, men var likväl naturligt slank och en än gång alla är vi olika. Vi delade ofta provrum när vi hittade något snyggt plagg. Och när vi stod där och tittade oss i spegeln var det alltid något som slank hur henne, som "titta så jävla mycket fett" matchat med att hennes hand tog ett stadigt grepp om fett et på sin mage (det är ett under att hon ens lyckades greppa något, för skinn var det enda som den betod av). Alla dessa kommentarer, varför ska man döda sin självkänsla för? Vad fnns det för mening med det?

Idag mår jag så jävla bra, jag är inte pinnsmal utan normal. Och jag har aldrig mått bättre. Och det som får mig att må så bra, är inte bara pga att jag mår bra utan att jag äger vetenskapen om varför jag mår bra och hur jag ska göra för att må så. Jag leker inte med kroppsbalansen, jag äter nyttigt, tränar regelbundet och fy sjutton vad jag mår bra! :) Det jag vill komma fram till, med att berätta egna erfarenheter (som inte alltid varit trevliga), är att varför i helvete ska vi behöva må såhär? Vi ska inte behöva svälta oss för att se bra ut för någon annan, satsa istället på att njut och må bra - så blir du genast vackrast i världen!

NU SKA JAG TA MIG EN STOR MACKA MED ALLA TILLBEHÖR JAG KAN HITTA!


Tisdag

God morgon, ligger här med Sofie brevid. Hihi, hon är så söt när hon sover, pratar i sömnen och allt, har nästan lite svårt att somna för rädslan av att missa hennes roliga små ord. :) Min idé var att ställa klockan på nio, men nej, Sofie är en väldigt stor morgonmänniska, är i och för sig jag med, men jag tar tyvärr inte hänsyn till de där "underbara sovtimmarna" ett dygn innehåller. Hur som helst, så vaknade jag två minuter i nio, utan någon väckarklocka. Är inte det ganska... fränt? läskigt? slumpmässigt perfekt? Det är absolut inte första gången, utan ofta vaknar jag den tid jag har bestämt mig för innan på kvällen. Jag drömde ännu en mardröm inatt, tredje natten i rad, denna gång dog en klasskamrat till mig. Jag kommer inte ihåg hur han dog, men det var ett jävla liv om hur vi andra skulle sörja. Jag har dock hört att drömmer man mardrömmar så mår man bra (om jag minns rätt) och det är ju alltid positivt. Och stämmer det, så stämmer det jäkligt väl, för jag mår verkligen bäst i Sverige! :)

Idag ska vi som sagt ta oss ut till "en sten vid en sjö i en skog" -med bikinin i högsta hugg! Hade tänkt hoppa på bussen utanför mitt hus till Arkösund. Ska bli jättemys, men än så länge så sover sjusovaren brevid mig så jag slipar vidare på ett annat inlägg! :)

Vad ska ni göra idag? :)

Kram, Louise 

Grillkväll, trosor & vindruvor.

Först vill jag bara tack Ida, för en helmysig kväll och för all glädje du alltid bjuder på! Soof kom till mig runt ett och våra planer var enkla: vi skulle ta oss till en sten, vid en sjö i en skog -med bikinin i högsta hugg! Som de tidsoptimister vi är (vi är två människor som fångar alla tillfälligheter som ges och gång på gång försöker lägga till tid på dygnets timmar, tyvärr lyckas vi inte öka tiden som finns på dygnet, men vi har alltid förjävla roligt!) la vi oss vid poolen... och vips så var klockan tre. Vi tänkte hur som helst göra ett försök att ta oss till den där förbaskade stenen vid en sjö i en skog. Soof hoppade på sin fars fina cykel och jag började leta runt i garaget, resultatet av ett års cykelförbrukning var en bike utan däck, två punkteringar och en trasig kedja... det återstod endast min lillebrors gamla cykel som lät som en klämd katt så fort fötterna började arbeta med tramporna. Men vad gör man inte för att få det man vill ha? Jag satte mig på cykeln och börja trampa på, och ju fortare jag trampade desto fler "klämd-katt-ljud" kom det, så jag började beatboxa. Förutom att beatboxa till ljudet av mina oinsmörjda däck, tycker jag om att retsamt cykla slalom mellan de vita sträcken på asfaltsvägarna.Efter tjugo minuters "beatboxing-blandat-med-slalom" var vi halvvägs och då kom tiden ikapp oss... Vad var det för mening att cykla trettio minuter dit och hem, för att få se "stenen vid en sjö i en skog" i femton minuter? Nej nej nej, istället vände vi om och cyklade hem.

Vi tog oss även in till stan klockan fem, för att hinna stå och vela om vad vi skulle äta på kommande grillkväll. Efter en halvtimmas diskusioner, plock i korg, plock ur korg, känn-och-kläm-på-frukt, prioritera varor av bäst potential till att bli ingridienserna av en lyckad kväll, så lyckades vi bestämma oss. I korgen landade korv och korvbröd, vindruvor och min sommarfavorit Provivadycken med jordgubb. Därefter utnyttjade vi resterande minuter till att köpa in vår födelsedagspresent till Ida. Även där velades det tusen gånger om, vi hade båda två klar bestämd syn på Idas stil -som för övrigt är sådär färgglad och sjukt ball- Men, till slut som av ett under lyckades vi enas om att som den mysigt snygga människan hon är, är hon säkert i stort behov av en burk bodybutter från The Bodyshop med smak av papaya och ett par lila spettstrosor. Sedan småsprang vi genom stan till hennes lägenhet där gamla klasskompisar från 9:an & nya trevliga människor befann sig. En riktigt mysig kväll! :) Med lite hjälp av trevliga grabbar tog vi oss till bussen och när vi kom hem tog vi oss en promenad.

Imorgon är planen att sticka till Arkösund för att bada, kanske hittar vi "en sten vid en sjö i en skog" och på kvällen ska jag tillsammans med mina föräldrar gå och se en teater. Jag älskar teater, speciellt att själv stå på scenen! :) Nu ska jag hoppa i säg med min kära Soof och sedan sätta på VÄNNER.
Sov gott, kram,
Louise

Måndag

Idag är det verkligen en god morgon, hela jäkla året ska bli gottigt, för nu jävlar! :) Min Soof är påväg hem hit med bikinin och glajorna i högsta hugg. Min förkylning blir bara värre och värre, vilket är självförvållat, men hey, det är ju bara sommar en gång om året! ;) Hela sommaren har gått på "ta-dagen-som-den-kommer-och-hej jävlar-vilken-fest-det-har-resulterat-i"-spåret. Jag har träffat en hel del gamla kompisar och så mycket nya roliga människor, plus att jag har världens bästa vänner, jag är lyckligast i världen och jag kan göra precis allt jag vill!

Idag är det Sofie & Louise-dag blandat med sol, bikini, bad och därefter grillning hos vår kära vän Ida! :)
Och där hörde jag Soofie komma inpustande, damn, jag riktigt hör hur bikinin skvalpar i väskan i trappan upp! Yeay, detta betyder "live and love", ha nu världens bästa dag! :)

Vad ska ni göra idag? :)


Rainy sunday



Är nu hemma och ska mysa järnet med mami & micks.♥
Jag har så himla många idéer som ligger och gror, nu jäklar ska jag leva livet till max med alla mina konstigheter!
Grattis i efterskott till Becca, www.metrobloggen.se/rebre, som nu är 18 bast! :)
Ha världens bästa kväll!
Louise

Bilder från båt & Kennethfestivalen.




C'est la vie,
Louise

I bet you look good on the dancefloor.

Fredag och skolan närmar sig, det klickar liksom inte. Idag anlände Ida till Sandhamn och hade Kicki med sig, trevliga människa som förövrigt bor i Boston där hon spelar ishockey (var tvungen att tillägga det!;)! Imorgon var planen att ta sig hemmåt, men icke sa nicke så förändrades den för någon timma sedan. Det blir aldrig som man har tänkt sig, kanske är det just det som är så spännande med framtiden? Av en slump, kanske pga den tidsoptimist jag är, har jag inte bokat tågbiljetter hem imorgon, trots att jag vet att jag skulle ge mig av åtta i morgon bitti... Men, hipp som happ bokade vi om planerna mot Kicki och Ida, för lite festation, vilket innebär Strängnäs och ingen hemkomst fråns om två dygn. Så, det blir att boka in sig på ett annat tåg. Nu ska jag slänga mig i säng!

Kram,
Louise


Rapport från Sandhamn.

Pikétröjor med uppvikta kragar, femtusen segelbåtar, solbrända kroppar som gjort sitt bästa för att utnyttja gymkortet... japp, jag befinner mig i SANDHAMN! Hela dagen gick åt till att steka med dessa människor till Red Hot Chili Peppers. Till höger om båten har vi ett gäng bodybuilders till grannar som olyckligtvis har glömt solskyddsfaktorn, med andra ord sitter de små kräftbiffarna i sin båt och spelar techno och spänner. Till vänster om oss har vi Björn Borg som också tagit tillfället i akt att semestra på Sandhamn. Så fort Björn böjer sig har mina ögon fullt upp med att bevaka hans byxkant, jag funderar på om han använder sina egna kallingar. Björn Borg använder Björn Borg, go!

Vi har käkat Sandhamnpizza, calzone som var riktigt goodie. Håller på att bli sjuk, kanske pga min badnarkomani dagarna i ända.I Izabellas båt börjar strax Twister-&-choklad-turnering natten ut! ;) Alla är hyperpepp och laddade till tusen, själv har jag laddat upp med Dark Raspberry & Cosmoplitan. Nu önskar jag er en enormt underbar & en förjäkla bra kväll! :)

Kram,
Louise


Ge mig torra kläder!

Jag hoppas att alla mår bra och njuter av sommaren till fullo! Vi badar, badar och badar. Igår åkte vi ring efter båt en jäkla bra stund, tiden går så fort. Jag hade dödslängtan och försökte knuffa i Martin, men stark som han är vart det jag som vart blöt. Och precis i hans typ samurajkast med mig så kom Gustav & Phille med deras ribb och vips så hände en olycka! ;) Ett köttigt, blodigt, djurigt, groteskt sår (typ) vilar nu på mitt smalben efter propellen, ärren kommer bli fräschare än en tattuering! Haha, tänkte testa på Kims akutstil (att åka in på akuten sådan 4 ggr om året) men kände direkt att det inte var min stil, jag är nog lite för cool för hans rutiner. ;)

Imorgon bär det av till kändistäta Sandhamn för lite afterbeach och annat mys. Haha, ta hand om er nu! Och just det, glöm inte att besöka Beccas blogg, www.metrobloggen.se/rebfre, alltid härliga inlägg! ;)

Kram,
Louise


Bikini & Rambo i Stockholms skärgård.

Stockholms skärgård, tisdag 22/7
Tänkte göra ett litet inlägg från en väldigt solig plats kallad Lådna. Vi har fått undsättning av Martin, Gustav & Clara. Och våra dagar består av tre indgridenser, bad, sol och bad. Har just käkat och sett lite Ramboini med grabbarna, ska nu slänga mig i båten för att dra och fixa bränsle och därefter ska vi ge liv till vårt projekt "ring efter båt". Och som vanligt har jag inga problem med att sysselsätta mig med mina idéer och knasigheter. Förutom resten av sjömännen så har FIGHTER (underbar tidning), "Shopoholic says I do" (mysigaste boken) & bikinin blivit mina trofastaste vänner! ;) Har redan hunnit bada... 3 gånger idag och är inte nöjd på långa vägar!

Nu ska jag slänga på mig bikinin och följa med Clara and the guys.
STOR SOMMARKRAM!
Louise  

Ska vi gå hem till mig?

Båten dag 1, okej vi har nu landat i Mariefred efter tolv (?) timmar i båt. Jag har agerat barnvakt åt Simon, min fyraåriga bror som envisas med att ständigt strängt säga "Nu får det vara bra!". Och det som är så mysigt med småbarn (förutom hur de så mysigt hoppar upp i ens knä och berättar små rövarhistorier)  är deras små "upptäckar perioder". Min bror är inne i en sådan period, han försöker nämnligen prata "bebisspråk" fast att han egentligen pratar väldigt bra. Så jag försökde testa skrämseltaktiken "Jag hade en gång en lillebror som hette Marcus och som jag åt upp bara för att han pratade bebisspråk". Oj, vad det fungerade. Med en dödsallvarlig blick fick han fram "jag har slutat prata som en bebis, bara så att du vet!" Sötnisse är vad han är. Jag hade dessutom sällskap av Chan, Mon, Rach, Ross, Pheobes & Joey, bättre VÄNNER som sällskap går ju inte att ha.

Hur som helst så har vi kommit fram och käkat på STRAND. Tog en hamburgare som var... stor, nu vet jag vad du tänker Sofie, men vet du? Jag kan glädja dig med att efter denna måltid kommer det ta åtskilliga år innan jag stoppar i mig en hamburgare igen. Tillsammans med Izabella och Pelle drog vi till Stat. för att fixa godis och glass (Sofie, jag köpte hallontuggummi, så känn dig stolt!). Och nu har jag gett dem en omgång i TP. Imorn ska jag ta en tidig springrunda med Pelle, vill ha sol nu! :)

Men nu är jag död och sängen skriker efter mig... så jag ska tacka för mig och önska er en väldans underbar natt.
Natti,
L


Båt

Hej på er, klockan är halv åtta och jag går omkring som en vandrande zoombie. Det påstås att man ska kunna vara utvilad efter ett sommarlov. Men icke, min kropp arbetar i full hastighet imot det påståendet! Mottot verkar istället vara "ju mindre sömn- desto bättre" ;) Nu har jag packat klart, jag kan fortfarande inte packa sådär lite som jag skulle vilja. VÄNNER säsong 2 och 3 åkte ner, 5 bikinies, en urladdad iPod (letar fortfarande efter laddaren) en drillion skor och typ en tröja tror jag! Men nu jävlar ska det bli båtsemester av! Jag kommer hem om ca 1 ½ vecka. Därefter blir det tältning hos Zara med S6(?), Kims land, Gryt med Johanna, Båt med Sofie, Systrar i jeans återkomst (!) OCH SISTA MINUTEN ! :) Längtar som en tok efter dessa saker, sommarens höjdpunkter. Aja, har mobilen med om det är någonting.

Puss på er nu alla badkrukor och emos! :)
Louise

Skafferiet, Fräcka & Lucky Seven.



















För det första vet jag att klockan snart är halv elva. För det andra så har jag vänt hela mitt dygn fem varv, så varför inte fortsätta? Dagen idag har varit riktigt givande! Mamma körde upp mig klockan nio, jag hann se Gene Simmons Family Jewels & käka lätt frukost. Därefter tog jag mig in till staden och mötte upp Elise. Vi tog oss en fika på Skaffet, för att sedan växla om till lunch, tiden försvann fortare än någonsin och vi pratade i mun på varandra. Vi var bästa vänner i sexan och har nu tagit upp kontakten igen, go! Hon var lika tuff som alltid och vi hade en hel jäkla massa gemensamt, åh vad underbart det var! Vi strosade runt i en timma efter fikat, först besökte vi Lucky Seven, Norrköpings tattuerarhåla nummer 1. När vi klev innanför dörren tittade de på oss som att "Ey, ni skulle ändå aldrig våga sticka en nål i era små skinn". Yeah right, tänkte vi. Och de förstod genast att vi menade allvar när jag började prata på om min stjärna jag ska ha i nacken. Vi pratade pris, storlek och datum. Så, snart ska vi allt fixa det. Snart. Och för er som inte har hängt med i svängen så ska jag alltså gadda in en mellanstor stjärna i nacken, med fem spetsar -var och ett ska stå för en familjemedlem i min familj. Alltså ska den ha betydelsen för min familj, my team! Elise och jag funderade även starkt på att gå och pierca inre öronsnibben. Dock lyckade mamma komma imellan med sin "På sommaren frodas bakterierna som mest"-teori. Så nej, vi ska vänta till hösten! Därefter gick vi in i varenda resebutik för att prata resor, vi sökte lite inspiration... och inspirerade blev vi allt!

Klockan fyra mötte jag upp Johanna och vi tog oss en smoothie på Fräcka för att senare möta upp Fanny! Efter mötet med de brudarna hade allt skratt resulterat i värk i kindmusklerna! :) Jag tog bussen hem till mormor och morfar, för att catcha mammi & micks. Och the mos' proppade i oss flera ton hallon. Sedan tog mammi och jag bilen in till Hageby för att köpa filmerna "Chuck and Larry" & "Dum & dummare" och myssnacks! Men innan ska packas, för i morgon ska jag klockan åtta hämtas. Därefter väntar een till två veckors båt genom Stockholms skärgård. Tyvärr lär jag inte ha mycket tillgång till internet, men ska göra mitt bästa för att få tag i liknande. Sofiepropp min kära, jag saknar dig och när du kommer hem får vi prata med om gaddningen! :)

Nej, nu måste jag ner och börja packa. Klockan är ju som sagt halv elva! ;)
Stor bamsekram,
Louise

The outfit of today



♥ Snickarshortsen, New Yorker (Jag vet, jag kan inte få nog av dem!)
♥ Vit linneströja, H&M
♥ Bruna gladiatorsandaler, Din Sko
♥ Brun skinnväska, Access
♥ Klocka, GANT
♥ Vita pärlörhängen, Glitter
♥ Carpe Diem halsband, Evfa Attling

Åh, vad jag är duktig. Har klarat av dagens outfit tre dagar i rad. Plus i kanten för Louise!


Hanky panky, I'm inlove.


Har ni sett Frank Dandys vårkollektion av underkläder? I så fall, kan ni se någon likhet mellan hans mörka spetslingerie? :) Hittade denna lilla skönhet på Nelly.com, designad av dte finaste underklädsnamnet Hanky Panky. Femhundra kronor för mycket än vad min plånbok är villig att betala, men fortfarande väldigt söt! :)

Torsdag

God morgon, har ni sovit gott? :) Själv drömde jag att min kusin var med om någon olycka, ni vet en sådan dröm då man vaknar upp helt svettig och inte vet vart man ska ta vägen. Hemskt. Men, idag är en väldigt, väldigt bra dag! Molnen håller sig kvar på himlen, som om det vore någon nyhet och solen verkar ha övergett vårt land för evigt, typ. Vaknade ändå klockan 9, det är ganska bra gjort. Och efter att ha släpat mig till duschen, så duschade jag och kom ut som en ny människa, ganska pigg i alla fall. Idag är två fikan inplanerade, mer hanns inte med. Jag ska först träffa Elise, en av oss systrar i jeans, under sexan-sjuan var vi bästa vänner och hur lika som helst. Ska bli så himla kul att träffa den fröken. Därefter ska jag droppa en fika med Johanna, också en underbar vän som jag inte har haft kontakt med på ett år. Vi tog en mysig "picknic" igår vid en sjö och ska idag träffas igen. :) Men först ska jag slänga ihop en frukost och bänka mig framför tv:n där mitt favoritprogram "Gene Simmons Family Jewels", jag antar att ni alla känner till "Ormen" i Kiss, ni vet han med tungan. Han är min bandfavorit, mmmm vad jag ser upp till den mannen. Sätt på tv400 klockan 9.35 så kommer ni förstå varför.

Ha nu en underbar dag människor,
Louise


And I am the happiest girl in the world


Jag kan inte förstå hur all denna lycka har kunnat byta ut min förflutna olycka.
Jag är glad.
Jag är lycklig.
- Jag är mig själv igen!
Jag skrattar sönder mina skämt
Jag pratar utan punkt.
Jag kan inte sitta still.
 - Jag är mig själv igen!
Jag mår bättre än aldrig förr.
Jag ser värdet i att uppskatta.
Jag hittar på olika sätt att fånga dagen.
- Jag är mig själv igen!
Jag har börjat drömma igen. Lika överdrivet som innan.
Jag tänker så det knakar.
Jag har en ständigt lust av att bara ställa mig upp och skrika.
- Jag är mig själv igen!

And I am the happiest girl in the world. ♥

Marilyns kläder ska lanseras...

Det brittiska klädföretaget Blues Clothes ska tillsammans med en amerikans bildagent som äger mer än 300 bilder på Marilyn Monroe ge ut en klädkollektion inspirerad av stjärnas legendariska stil. Lanseringen av kollektionen i Frankrike & England är beräknad till våren 2009.

Jag älskar motivet av denna kvinna (hon sitter bland annat på min vägg) och det ska bli sjukt kul att se hur resultatet av lanseringen kommer att se ut! ;)

Min sommarplåga!

Jag kan inte få nog av denna jäkla dryck! Finns liksom att hitta i princips överallt, den är ekologisk & DEN ÄR GOD! Kan det bli bättre?

Jäkla svaghet!

Shopping & sommarmys vid en klippa

Hej & hallå alla galna! Jag har precis kommit hem från en helunderbar dag (jag brukar få till dagarna ganska bra faktiskt)! Tog mig in till stan för lite shopping med mormor & mamma. Min mamma är motsatsen till shopoholic. Jajamensan, tänk att hon kunde få sig en så olik dotter. :) Vi var inne på Fideli, deras favoritaffär, en bra stund. Fideli är en ganska cool affär med märkeskläder. Tyvärr är många unga rädda för att stiga in och våga se sig omkring, det en chans liksom, jag hittar mig alltid saker där. Hur som helst, så hittade jag en underbar Ralph Lauren (!) skjorta i ljusblått. Som dessutom var på rean. Men, jag har lovat mamma att jag ska spara pengar, så därför köpte mormor med sig den hem så att vi kan dela på den. Det gör vi ganska ofta faktiskt, hon är fräsch stil liksom, misstolka mig nu inte och tro att hon är en av dessa tanter som tror att de är tjugo -och dessutom klär sig därefter... Nej, hon har en sofistikerad och fräsch stil, och vi hitta mycket som passar båda. Vi tog en lunch på Sing Thai,  kyckling & jordnötsås!:)

Fick även med mig ett par skor hem! Japp, hittade ett par bruna gladiator-(liknande)-sandaler från Din sko. Har gått hela sommaren och haft en mentalbild av vad för slags gladiatorsandal jag söker, men nej, det bästa är nog att ge allt en chans!

Köpte sedan med mig lite frukt, frallor, en goodie goodie dryck från Proviva med Kiwi & Päron (stort paket) och sedan två Froosh smoothies på det. Tog med mig sakerna och for till Marby för att träffa Johanna, där vi intog en klippa för att mysa järnet. Underbar människa som jag saknar så fruktansvärt mycket, men nu jäklar! Våra ord tog inte slut, inte för en sekund, snarare pratade vi i mun på varandra! Längtar till nästa gång sötnos.

Nu ska jag plocka ihop allt i mitt rum, börja packa inför båtsemestern. Denna vecka har varit och är fortfarande så fullproppad, så ni som jag inte har hunnit träffa - vi får ta igen det när jag kommer hem för då jävlar ska det vara sol! :) Plus att vattenskotern då ska utnyttjas till 150%!

Puss,
Louise

The outfit of today




♥ Body, Gina Tricot
♥ Snickareshorts, New Yorker
♥ Klocka, GANT
♥ Vita seglaskor, RaceMarine 
♥ Carpe Diem halsband, Evfa Attling
♥ Svarta örhängen, GLITTER

God morgon

För det första hatar jag snoozefunktionen. Och för det andra så var det ju jordbävning på Rhodos igår. Det som fick mig att tänka till var att jag drömde i förrgår, alltså natten innan att jag var på en strand med mamma och mitt gamla fotbollslag. och helt plötsligt började marken under oss röra på sig och vattnet försvann iväg. och jag kommer hur jag desperat försökte få med Mammi på båten vi hux flux befann oss på. Och mammis ord ekar i mitt huvud. "Det är synd att världens finaste ö ska förstöras." Drömmen var så tydligt att jag vid frukostbordet satt och diskuterade det med Mamma & Micks. Jag vet inte varför jag hakar upp mig på det, men natten innan jordbävningen på den grekiska ön så drömde jag om en jordbävning på en ö. Jaja, jag och mina drömmar! :) Nu ska jag, mammi & mormor gå på stan en sväng. Därefter ska jag hem till min Johanna, längtar efter henne som få!

Puss
Louise

Fika med Marie

Har nu kommit hem från en väldans mysig fika med Marie. Tog en hallonsmootie (den var underbar!) på Fräcka & pratade om allt mellan himmel och jord och ja, orden tog liksom aldrig slut. Bokstavligt talat. Så det ska vara. Hon hann även med att vara smakråd mitt lilla inköp på Gina, där även Jennifer & Emelie tittade in! :)

Efter att ha hjärntvättats av VÄNNER har jag nu blivit inspirerad av Rach och hennes underbara snickarbyxeshorts. Och som plus på det även Donna (huvudperson) i Mamma Mia som bar dem i filmen. Så jag bestämde mig i morse för att försöka hitta något liknande. Och det gjorde jag! Är så sjukt supernöjd med dessa små underbara plagg. Underbara tillsammans och var för sig! :)

För mina låtsasfarföräldrars presentpengar blev det en blå-vit randig Body på Gina Tricot till att börja med. Därefter för min morbror & mosters presentkort på New Yorker bytte jag till mig den sista snickarbyxe-shortsen

Nu ska jag hoppa ner i säng och fortsätta min hjärntvättning av VÄNNER & käka körsbär, morfar kommer hem med tusen kilo varje dag, typ. Och svag för röda bär som jag är, så kan man ju inte säga nej! ;)
Natti natti,
Louise


Outfit of today





































♥ Marinsvart oversizetopp, Bikbok
♥ Gråa leggins, Gina Tricot
♥ Svart skärp, Urban Outfitters, London
♥ Klocka, GANT
♥ Fjärillshalsband, H&M
♥ Léende, Á la Louise

Fika på G.

Fick mig lite sol idag i alla fall, jag ogillar alla dessa moln på himlen. Men solen tog bra idag, så kanske var dessa vita klutsar på den blåa duken till någon nytta. :) Jag kan inte hjälpa det, men jag är så fast i VÄNNER. Jag älskar humorn och kan inte få nog! Hur som helst så har jag mellan Chandlers skämt hunnit att duscha, sprungit runt med handuken omlindad och städat rummet OCH fixat allt klart. Kan ni förstå, Louise är för en gång skull ute i god tid?! Jag vet, det låter omöjligt. Sicken prestation, mina vänner. Sicken prestation! Om tjugo mins går bussen och om fyrtiofem mins ska jag träffa Marre för en liten fika. Ska bli trevligt att träffa henne, länge sedan vi sågs! :)

Ha det underbart så länge,
Louise 


För att idag är det sol!

Japp, första dagen på... länge (?) som det är sol! :) Jag hade tänkt åka och bada på något mysigt ställe! vad ska ni hitta på idag? :)


KyssJohanna



Föll för ett sött litet halsband på KyssJohanna. "Believing is just the beginning", blev jätteförtjust i det.

445 kronor och det är ditt. :) 


Easy and cool

Min stil är ganska mixad, en personlig blandning utav rockiga tee's & stilrena skjortor. -Det symboliserar mig. Jag lyssnar på mycket rock och jag älskar rockiga t-shirts, hur fräckt blir det inte att slänga ihop ett par jeans & en tee med tja, Ramones på? Sedan att sota upp ögonen på en neutral nivå, lägga på en jordnära läppglans & ruffsa till håret. Easy and cool.


Denna tee finns att köpa på Stella Kei för 399 rikstaler :) 


Helhärlig bok

Om det är något jag kan bli förälskad i, så är det i romantiska böcker med ett sagotema om att "ingenting är omöjligt". Böcker om människor som tar sig upp, som får se livet från ett annat perspektiv och som lär sig att riktigt leva. En sådan underbar bok är Vince & Joy, en av mina favoritböcker. ♥

Vince and Joy är berättelsen om hur två människor lever ett helt liv av längtan efter varandra. Vince lever ett tråkigt liv, med ett tråkigt jobb och en flickvän som är... okej. Och även om han är vuxen och han borde vara i sitt esse så är det något som fattas. Något i hans förflutna som han inte kan bli kvitt. Han minns sin  ungdomskärlek, allt för väl. Det var som om hon bara försvann utan ett ord till förklaring en dag när de var nitton. Det enda Vince kunde läsa på lappen hon lämnat som förstörts av regn var "Jag skäms så..." Han hade alrig kunnat sluta tänka på Joy. Och sem en dag springer Vince och Joy på varandra... 

Vince & Joy är en varm roman om kärlek som aldrig blev av, ödets kraft och om att fånga tillfället när det kommer - en riktig kärlekshistoria!
En riktig sommarflört! :)


Höstens färger

I höst överaskar modet med nya spännande färgkombinationer. På Marc Jacobs senaste visning i New York mixade och matchade han med de mest unika färgerna. Och visst är det ovant, men gud så bra man mår av lite färgklickar! ;)

Svart & Cerise, by MARC JACOBS
I en 80-tals anda exprimenterar han färgglatt med diskretitet. Mer chich än fräsch.


Korall & apricos, by Sportmax
Omsorgsfullt blandade färger av ljust och mörkt, med svarta detaljer. Stilrent & fräscht!

.

Tisdag

God morgon. Idag tog dagen en radikal vändning, och uppstigning blev klockan sex, sisådär en sex timmar innan normal uppstigningsdags. Även idag vaknade jag av smssignalen, från samma person, som idag måste velat att jag skulle vaknat lite tigare. Mucho skönt måste jag ändå säga!:) Men jag fattar fortfarande inte, varför är det molningt? denna töntiga sommar är ju katastrof ju. Är det bara Norrköping som har stora moln över sig?

Idag hoppas jag i alla fall på att få träffa Johanna, äntligen! :)
Kihug,
Louise

Filmen var underbar!

Hela dagen -snarare defyra timmarna jag hann var vaken- har gått åt till VÄNNER och annat smått & gott. Dåliga väder dagar = jättemysiga mysdagar! Det är reglerna, och reglerna vill man ju inte bryta! Har just vart och sett Mamma Mia med Mammi & Micks, från första bokstav till sista ord -jag älskade filmen! Den får mig att fokusera på mina drömmar, snart kan jag ta mitt pick & pack och dra. Endast två år gymnasie och ett år Kalifornien, sedan drar jag. Vart? Överallt och ingenstans. Jag har alltid haft en längtan efter nya platser, gärna nära havet, nya människor, nya smaker av livet. jag menar inte att jag inte trivs, för det gör jag, men jag har en dröm. En dröm som får mig att fokusera på framtiden och var jag vill vara då. Alla människor i min åklder pratar om hur fort de vill börja plugga för att så fort som möjligt kunna börja arbeta. Ni vet, leva som en medelsvensk. Ni nöjer er med det, men inte jag. Jag vet inte ens om jag kommer plugga vidare. Och i alla fall inte under de närmaste tio åren efter gymnasiet. Jag ska se världen, och jag planerar att stanna där. Jag ser det hela som en resa, vännerna idag är de som gör mig lycklig idag. Jag skulle gissa på ett visst antal, några speciella I have in mind, som jag med förhoppning vill ska följa min resa. För även om jag inte kommer leva nära dem, även om tusentals mil kommer skilja oss, så tror jag att de är några som kommer hålla kontakten. Hur som helst, efter gymnasiet så ska jag jobba ett par månader och i januari planerar jag att dra mig ut på äventyr! :) 
Kihug,
Louise


Måndag, igen.

God morgon. Nej jag vet, det är inte god morgon. Men för vissa är det! (a) Jag har försovit mig rejält. Klockan 13.30 vaknade jag av mobilens smssignal. Och jag var uppe. Oj, vad  jag var uppe! Hur som helst så är det fortfarande svenskt sommarväder (= regn)  - jag är så trött på det! Så det blir att nörda VÄNNER & käka frukost, eller lunch? Något sådan i alla fall. Och eftersom att jag är ensam hemma med mina föräldrar hela veckan - så ska vi se Mamma Mia ikväll! Någon som har sett den?

Men men, maten kallar och min mage skriker! ta hand om er alla underbara!
Kihug,
Louise

Söndagkväll

Har äntligen kommit hem och sitter nu framför "The dreampicture" med Jen Aniston, cooosy movie.
Och hade tänkt säga godnatti, sov så gott! ;)

Kihug,
Louise

Jag är frälst i Gucci!


Kan man göra annat än att älska det man ser? Gucci firade nyligen 70-års jubileum i Rom. På catwalken strosade några av dessa garderobsskönheter. Vad tycker du? :)

Kan man göra annat än att älska det man ser? Gucci firade nyligen 70-års jubileum i Rom. På catwalken strosade några av dessa garderobsskönheter. Vad tycker du? :)

Ni missar väl inte Gisele Bündchens nya sandaler?

ven i år lanserar brasilianska supermodellen Gisele Bündchen sin egen kollektion sandaler för Ipanema. Samtidigt slår supermodellen ett slag för världens vattenresurser. Särskilt uppmärksammas floden Xingu som hotas av förorening och flyter fram genom Giseles hemtrakter i Amazonas regnskog i Brasilien.
   Den som köper ett par Ipanemas ur Giseles kollektion stödjer även det projektarbete som startats for att bevara vattenresurser i Brasilien, genom ett samarbete mellan Ipanema och WWF.



Min bror ska bli hockeyproffs!

Har nu spenderat en natt i Jönköping, ska snart åka hemmåt igen, men först droppa av brorsan som nu ska befinna sig på ishockeyläger, HV71, veckan ut. Och jag känner på mig att jag en dag kommer att få se honom skrilla i HV71's rink, Jönköpings hemmalag och hans favoritlag. 

Just området "min brors vilja" är oändligt. Min bror är tolv år och extremt sportintresserad. På vinterhalvåret tränar han dubbla pass nästintill varje dag; ishockey + fotboll (han är en naturbegåvning i mål). Att missa en träning finns inte för honom. Han bara måste träna! Jag kan imponeras av hans drivkraft att varje dag snöra på sig skridskorna eller fotbollsskorna - och inte ge upp! Men samtidigt mindre kul att han ibland hoppar saker som bland annat fester, ett stort antal festinbjudningar damp ner i brevlådan denna vinter som krockade med en av hans träningar. Vad valde han? Träning såklart! Ingen disskution, han måste träna! Och vart vill han komma? NHL!

Philip Larsson -lägg det på minnet, en dag kommer ni höra det igen!

/ En stolt storasyster!

The news of my closet!



Har ju haft födelsedagsfirande, lite sådär i efterhand. Och vad tittade upp ur presentpapprena -om inte lite garderobspåfyllning! :) Oh, jag är så barnsligt förtjust i nya kläder! Slänger in lite bilder på nyheterna, dåliga bildkvalitéer, men mycket bättre än inget! :) 
 
♥ Mysig tröja, Gina Tricot
♥ Vitt linneslinne, MQ
♥ Trosor, Gina Tricot & H&M
♥ Marinsvart oversize tee, BikBok
♥ Maringrön oversize tee, BikBok

Ny UCLA overall








För första gången inhandlade jag en HEL uppsättning myspys. Det blidde en grå-lila UCLA dräkt med dragkedja.
Finns att hitta på Bikboks news, enjoy!

:)


Jönköping

Ska slänga ihop mina prylar och sticka till Jönköping, slaggar över natten. Imorgon ska bror överlämnas till årets HV71 läger, ishockey för hela jäkla slanten!
Ha en underbar lördag!
Kihug,
Louise

Todays catwalk


♥ Grönmelerad topp, BikBok
♥ Leggins, Gina Tricot
♥ Armband, H&M
♥ Halsband "Carpe Diem", Evfa Attling
♥ Halsband hjärtdel, Glitter
♥ Örhängen, H&M

Kung fu panda med Clara

Jag har precis kommit hem från en hejdundrande dag med kusinen. Vi catchade bussen in till stan för att strosa omkring. Clara passade på att fylla på sina scrapbookingtillgångar, dvs blommor och pins i alla dess färger. Och innan vi slutligen hade kommit fram till vilka paket med blommor vi skulle köpa, hade vi stått och "ole, dole, doffat" cirka sjutton gånger. Hon insisterade även på att köpa ett vänskapshjärta på halsband, ni vet sådana man hade när man var liten. Jag hade åtminstånde tre olika av dem. Och de inhandlades och snabbt avbrutna för att bli burna av C & mig. Vi droppade även in på Mc Donalds för lite happy meals. Dessutom hade Clara gjort teckningar som hon gav mig, en teckning per "destination", Mc donalds, bion, godisaffären osv. Så nu har jag väskan fylld av underbara teckningar. Och till sist hämtade vi våra biljetter, köpte vårt godis & såg filmen. Åh, vad jag är barnsligt förtjust i disneys komik!
Tackar denna supermysiga lilla människa. Tänk att så mycket livsglädje det kan finnas i en sådan liten kropp!










Inhandlade:
♥ Tredje boken ur shopoholicserien, dvs En shopoholic säger ja!
(hade tänkt att ha den på min båtresa nästa vecka!)
♥ Guldigt fjärillhalsband, H&M
♥ Svarta örhängen, H&M

Lördag

Goood morgon! Det där med 10h sömn/natt har inte riktigt haft någon strålande framgång, snarare 3h/natt. But still, wonderwoman! Inatt delade jag säng med Clara, min åttaåriga kusin, vi började med Kalle & chokladfabriken och slutade med kalle & chokladfabriken... och därimellan hade jag en ständig påminnare om att man får inte missa någonting! :) Och klockan sex i morse vaknade jag av att ett litet ansikte satt och tittade på mig "NU ÄR DET MORGON! NU ÄR DET MORGON!" Därefter var det Kalle & chokladfabriken, igen. Undligt nog somnade jag var femte minut, och var femte minut blev jag påmind om att "du somnar väl inte?!" :D

Och nu sitter vi ihopkrupna i min säng, Clara målar prinsessor och elaka troll, medans jag har slängt på VÄNNER -världens bästa serie. Om en timma ska vi catcha bussen in till staden för att skåda bio, käka på Mc Donalds & bara mysa! :)

Vad ska ni göra idag? :)
Kihug,
Louise

Förtrollad.

Har nu hunnit badat i det så kalla vattnet med kusinerna Clara & Caroline. Och nu sitter vi här i soffan med mjukiskläder och myser framför förtrollad. Clara, min åttaåriga kusin, ska nämnligen sova över här och imorgon ska vi gå på Kung fu panda, äta Mc donalds och bara ta en mysdag! :)

Nu ska jag återgå till Förtrollad.
Natti,
Louise

Fortsättning av forever21


Hittar alltid så mycket och billigt! :)
Och jag är så fäst i denna modell, helmysiga toppar som blir så fräscha med bara ett par jeans!

Forever21


Jag är så supersugen på att skicka efter forever21-kläder, jag hittar alltid så mycket fint.
Har du skickat efter från F21 någon gång? :)

Bara för att jag mår så himla bra!



Välkomna att stiga på!

Kul att ni har kikat in. Jag har äntligen hittat hem & jag hoppas att ni ska trivas! Detta är bloggen om mitt äventyr, ett liv fyllt av utmaningar, idéer & skratt! :) Jag älskar min garderob och all dess skönhet som den innehåller, jag har arbetat på MQ & har även andra jobbprojekt inom mode på gång. Jag ska om tio månader ta mitt pick och pack och ta mig till Kalifornien, USA, för att surfa och gå i high school! 

Så, missa inte mitt äventyr! ♥ 

Kram Louise

RSS 2.0