Grillkväll, trosor & vindruvor.

Först vill jag bara tack Ida, för en helmysig kväll och för all glädje du alltid bjuder på! Soof kom till mig runt ett och våra planer var enkla: vi skulle ta oss till en sten, vid en sjö i en skog -med bikinin i högsta hugg! Som de tidsoptimister vi är (vi är två människor som fångar alla tillfälligheter som ges och gång på gång försöker lägga till tid på dygnets timmar, tyvärr lyckas vi inte öka tiden som finns på dygnet, men vi har alltid förjävla roligt!) la vi oss vid poolen... och vips så var klockan tre. Vi tänkte hur som helst göra ett försök att ta oss till den där förbaskade stenen vid en sjö i en skog. Soof hoppade på sin fars fina cykel och jag började leta runt i garaget, resultatet av ett års cykelförbrukning var en bike utan däck, två punkteringar och en trasig kedja... det återstod endast min lillebrors gamla cykel som lät som en klämd katt så fort fötterna började arbeta med tramporna. Men vad gör man inte för att få det man vill ha? Jag satte mig på cykeln och börja trampa på, och ju fortare jag trampade desto fler "klämd-katt-ljud" kom det, så jag började beatboxa. Förutom att beatboxa till ljudet av mina oinsmörjda däck, tycker jag om att retsamt cykla slalom mellan de vita sträcken på asfaltsvägarna.Efter tjugo minuters "beatboxing-blandat-med-slalom" var vi halvvägs och då kom tiden ikapp oss... Vad var det för mening att cykla trettio minuter dit och hem, för att få se "stenen vid en sjö i en skog" i femton minuter? Nej nej nej, istället vände vi om och cyklade hem.

Vi tog oss även in till stan klockan fem, för att hinna stå och vela om vad vi skulle äta på kommande grillkväll. Efter en halvtimmas diskusioner, plock i korg, plock ur korg, känn-och-kläm-på-frukt, prioritera varor av bäst potential till att bli ingridienserna av en lyckad kväll, så lyckades vi bestämma oss. I korgen landade korv och korvbröd, vindruvor och min sommarfavorit Provivadycken med jordgubb. Därefter utnyttjade vi resterande minuter till att köpa in vår födelsedagspresent till Ida. Även där velades det tusen gånger om, vi hade båda två klar bestämd syn på Idas stil -som för övrigt är sådär färgglad och sjukt ball- Men, till slut som av ett under lyckades vi enas om att som den mysigt snygga människan hon är, är hon säkert i stort behov av en burk bodybutter från The Bodyshop med smak av papaya och ett par lila spettstrosor. Sedan småsprang vi genom stan till hennes lägenhet där gamla klasskompisar från 9:an & nya trevliga människor befann sig. En riktigt mysig kväll! :) Med lite hjälp av trevliga grabbar tog vi oss till bussen och när vi kom hem tog vi oss en promenad.

Imorgon är planen att sticka till Arkösund för att bada, kanske hittar vi "en sten vid en sjö i en skog" och på kvällen ska jag tillsammans med mina föräldrar gå och se en teater. Jag älskar teater, speciellt att själv stå på scenen! :) Nu ska jag hoppa i säg med min kära Soof och sedan sätta på VÄNNER.
Sov gott, kram,
Louise

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0